• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Self Inflating Mat FIT 480

€79,95
De Bushmen Self Inflating Mat Fit 480 is een lichtgewicht slaapmat met een R-waarde van 2,1. Hierdoor heeft de Mat Fit 480 comfort waarde van 2 graden Celsius.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Self Inflating Mat FIT 480

De Bushmen Self Inflating Mat Fit 480 is een lichtgewicht slaapmat met een isolatie R-waarde van 2,1. Hierdoor heeft de Self Inflating Mat Fit 480 van Bushmen een comfort isolatiewaarde van circa 2 graden Celsius. Dit maakt dat de FIT 480 in de lente, zomer en herfst kan worden gebruikt.

De Self Inflating Mat Fit 480 heeft een gewicht van slechts 480 gram. Dankzij dit lichte gewicht en de pakmaat van 26 x 12 centimeter kan je deze Bushmen slaapmat gemakkelijk vervoeren in een rugzak of fietstas. Dit maakt de Bushmen Self Inflating Mat Fit 480 ideaal voor gebruik tijdens hiketochten en bikepacking avonturen.

De Self Inflating Mat Fit 480 van het merk Bushmen heeft de afmetingen van 183 x 51 x 2,5 centimeter waardoor deze voldoende plaats biedt aan de meeste personen.

De buitenzijde van deze Bushmen slaapmat is voorzien van een ripstop patroon wat er voor zorgt dat deze slaapmat robuust is. De onderzijde van deze slaapmat is uitgevoerd in de kleur zwart en de bovenzijde heeft een donkergroene kleur waardoor de Self Inflating Mat Fit 480 een goede camouflage biedt in graslanden en bosrijke gebieden.

De vulling van deze Bushmen Self Inflating Mat Fit 480 bestaat uit geperforeerd schuim met een gewicht van 12 kilogram per kubieke meter. Deze slaapmat heeft een dikte van 2,5 centimeter.

De Self Inflating Mat Fit 480 van Bushmen is circa 25 procent lichter dan vergelijkbare slaapmatten met dezelfde afmetingen. Dit lage gewicht wordt onder andere mogelijk gemaakt door de anatomische vorm van de slaapmat. Deze vorm zorgt er tevens voor dat de Bushmen Self Inflating Mat Fit 480 ook prima gebruikt kan worden in een hangmat.

Dankzij het eenrichting ventiel kan deze slaapmat gemakkelijk op de gewenste hardheid worden gebracht. Ook kan de Self Inflating Mat Fit 480 van Bushmen ook weer gemakkelijk en snel worden leeggelaten. Deze Bushmen slaapmat kan met de mond op de gewenste hardheid worden geblazen of met behulp van de Bushmen Pump Bag welke los verkrijgbaar is. Wanneer je de Pump Bag gebruikt om de Self Inflating Mat Fit 480 op de gewenste hardheid te brengen verlengt dit de levensduur van de slaapmat. Dit doordat er bij het blazen met de mond speeksel in de slaapmat komt wat na verloop van tijd de slaapmat aan de binnenzijde aan kan tasten.

De Bushmen Self Inflating Mat Fit 480 wordt geleverd met een handige opbergzak waarin deze slaapmat compact kan worden vervoerd en opgeborgen.

Specificaties:

  • Afmetingen: 183 x 51 x 2,5 centimeter
  • Pakmaat: 26 x 12 centimeter
  • Gewicht: 480 gram
  • R-waarde: 2,1
  • Vorm: anatomisch
  • Kleur: bovenzijde donkergroen, onderzijde zwart

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen