• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Thermo Blanket

1 / 2
€59,95
Dankzij het materiaal en de constructie van de Bushmen Thermo Blanket is deze zowel waterdicht als ademend. Ook is deze Thermo Blanket voorzien van een fleece isolatielaag en van een warmte-reflecterende laag.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Thermo Blanket

De Bushmen Thermo Blanket is een zeer veelzijdig product en beschermt je op verschillende manieren tegen kou en vocht.

De Thermo Blanket van het merk Bushmen is gemaakt uit ripstop polyester waardoor deze zeer slijtvast is. Dankzij het materiaal en de constructie van de Bushmen Thermo Blanket is deze zowel waterdicht als ademend. Ook is deze Thermo Blanket voorzien van een fleece isolatielaag en van een warmte-reflecterende laag. Dankzij deze reflecterende laag biedt de Bushmen Thermo Blanket circa 30 procent meer thermische isolatie dan wanneer deze laag niet verwerkt zou zijn in het product.

De Bushmen Thermo Blanket is voorzien van 8 bevestigingslussen en heeft de afmetingen van 200 x 140 centimeter. Ook is deze Thermo Blanket voorzien van een capuchon in het midden van de lange zijde. De Bushmen Thermo Blanket wordt geleverd met opbergzak, 2 spanners en 2 mini karabiners. Hierdoor kan deze onder andere worden gebruikt als poncho, als onderdeken in combinatie met een hangmat, als picnic deken en als nood-bivakzak.

Wanneer de Bushmen Thermo Blanket wordt gebruikt als poncho biedt deze een goede bescherming tegen kou en regen. Om de isolerende eigenschappen van de Thermo Blanket als poncho optimaal te benutten kan je de poncho goed om je lichaam aan laten sluiten met behulp van de meegeleverde mini karabiners.

De Thermo Blanket van het merk Bushmen kan ook worden ingezet als onderdeken in combinatie met een hangmat. Hierbij biedt de Thermo Blanket een goede bescherming tegen wind, regen en kou. Dankzij de spanners is de Bushmen Thermo Blanket zeer gemakkelijk als onderdeken te gebruiken. Hierbij wordt de Thermo Blanket onder de hangmat gehangen met de fleece zijde aan de binnenzijde. De capuchon van de Bushmen Thermo Blanket kan hierbij worden gebruikt als opbergzak waarin je kleinere bagagestukken veilig en binnen handbereik kunt opbergen. De Bushmen Thermo Blanket is inzetbaar als een 3-seizoenen onderdeken.

Wanneer je de Bushmen Thermo Blanket met de onderzijde op de grond legt heb je een comfortabele en warme deken waarop je kunt zitten. Zo biedt deze bescherming tegen vocht en kou vanuit de bodem.

Je kunt de Bushmen Thermo Blanket ook gebruiken in combinatie met een slaapzak. Door deze met de waterdichte zijde naar de bovenzijde te plaatsen en de deken om je slaapzak te wikkelen ontstaat er een bivakzak. Om de Thermo Blanket goed op zijn plaats te houden kan deze met behulp van de meegeleverde spanners worden bevestigd aan een slaapmat. Ook kan de Bushmen Thermo Blanket worden gebruikt als “topquilt” waarbij deze alleen vanuit de bovenzijde isolatie biedt. Wanneer je deze als “topquilt” gebruikt is de Bushmen Thermo Blanket groot genoeg voor 2 personen.

De Bushmen Thermo Blanket wordt geleverd met 2 spanners en opbergzak.

Specificaties:

Afmetingen: 200 x 140 centimeter
Pakmaat: 40 x 14 centimeter
Gewicht: 750 gram
Kleur: Olijfgroen

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen