• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Thermo Tarp 3x2 Olive Green of Camo

€52,95 €48,95
De Bushmen THERMO Tarp is behalve een sterk en isolerende tarp ook te gebruiken als hangmat, isolatiedeken en zonblokker met UV beschermingsfactor van UPF 50+.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Thermo Tarp 3x2 Olive Green of Camo

De Bushmen Thermo Tarp in de afmetingen 300 x 200 centimeter is een sterke waterdichte tarp die is voorzien van een isolatielaag. Deze isolatielaag reflecteert warmte. Wanneer deze aan de onderzijde wordt gebruikt reflecteert deze lichaamswarmte wat voor extra isolatie zorgt tijdens koude nachten. Doordat de bovenzijde van de tarp een donkere kleur heeft absorbeert deze warmte van de zon waardoor deze Bushmen Thermo Tarp 3x2 een dubbele isolerende functie biedt. Dankzij de UV werende eigenschappen biedt de Bushmen Thermo Tarp 3x2 meer dan 98 procent bescherming tegen schadelijke UVA en UVB straling.

Tijdens warme dagen kan de tarp met de reflecterende zijde aan de bovenkant worden gebruikt. Op deze manier reflecteert deze de warmte van de zon zodat het leefklimaat onder de tarp aangenaam blijft. Dankzij de geïsoleerde laag is deze tarp lichtdicht waardoor deze uitstekend geschikt is voor gebruik als schaduwdoek. De Bushmen Thermo Tarp 3x2 kan ook over een tent worden gespannen met de reflecterende zijde naar boven om zo te voorkomen dat het erg warm wordt in de tent.

Met een gewicht van slechts 550 gram is de Bushmen Thermo Tarp 3x2 gemakkelijk te vervoeren in de rugzak. Tevens is deze tarp zeer gemakkelijk op te vouwen waardoor deze een compacte pakmaat heeft van 24 x 12 centimeter. Doordat het doek van deze Bushmen tarp is voorzien van een ripstop patroon wordt voorkomen dat de tarp bij een beschadiging verder uitscheurt wat de Bushmen Thermo Tarp 3x2 zeer slijtvast maakt. Tevens biedt deze tarp een waterdichtheid van 3000 mm waterkolom wat ruim voldoende is  om bescherming te bieden tegen zelfs de zwaarste regenbui.

De Bushmen Thermo Tarp 3x2 is voorzien van 14 verstevigde bevestigingspunten waarmee deze tarp op zeer veel verschillende manieren kan worden opgezet. Dankzij het ontwerp van deze bevestigingslussen wordt de kracht die uitgeoefend wordt door de scheerlijnen optimaal verdeeld over het doek wat bijdraagt aan een lange levensduur van deze tarp.

Doordat de Bushmen Thermo Tarp 3x2 een draagvermogen heeft van maarliefst 70 kilogram kan deze bijvoorbeeld worden gebruikt als noodbrancard. Ook kan deze tarp worden gebruikt als geïmproviseerd doek van een veldbed of hangmat. 

Wanneer deze Bushmen tarp wordt opgezet met een deel op de grond en een deel als dak biedt deze bescherming tegen wind en regen terwijl deze ook kou vanuit de bodem tegenhoudt. Dankzij de isolatielaag geleidt de Bushmen Thermo Tarp 3x2 zo’n 40 x minder kou dan zand, en zo’n 20 x minder kou dan gras. Hierdoor biedt deze tarp een uitstekende bescherming tegen onderkoeling.

In noodsituaties kan de Bushmen Thermo Tarp 3x2 ook worden gebruikt als nooddeken om onderkoeling te voorkomen. Hierbij wordt de tarp als deken om een persoon gewikkeld met de reflecterende zijde aan de binnenkant. Ook bij overhitting kan deze tarp worden gebruikt als nooddeken door deze om een persoon te wikkelen met de reflecterende zijde aan de buitenkant. Tevens kan de Bushmen Thermo Tarp 3x2 worden gebruikt om een signaal naar bijvoorbeeld vliegtuigen te zenden door de zon te laten weerkaatsen op de reflecterende zijde.

De Bushmen Thermo Tarp 3x2 wordt geleverd inclusief scheerlijnen en opbergzak met handvaten aan de zijkant en bodem.

Specificaties:

Afmetingen: 300 x 200 centimeter
Pakmaat: 24 x 12 centimeter
Gewicht: 550 gram
Kleur: Olijfgroen of Camo en zilver
Aantal bevestigingspunten: 14
UV beschermingsfactor: UPF 50+ (meer dan 98 procent bescherming)
Maximaal draagvermogen: 70 kilogram
Materiaal: 190T ripstop polyester
Waterdichtheid: 3000 mm waterkolom

Specificaties
Materiaal: 190T ripstop polyester
Lengte: 300 cm
Breedte: 200 cm
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Olijf groen - Camo
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen