• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Thermo Tarp 3x3 Olive Green of Camo

€74,95
De Bushmen THERMO Tarp is behalve een sterk en isolerende tarp ook te gebruiken als hangmat, isolatiedeken en zonblokker met UV beschermingsfactor van UPF 50+.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Thermo Tarp 3x3 Olive Green of Camo

De Bushmen Thermo Tarp 3x3 is met de afmetingen van 300 x 300 centimeter een echte allround tarp. Zo kan deze tarp worden gebruikt als ruim onderkomen voor 1 persoon of in combinatie met een hangmat. Ook kan deze tarp worden gebruikt als onderkomen voor meerdere personen.

Doordat een zijde van de Bushmen Thermo Tarp 3x3 is voorzien van een geïsoleerde laag zorgt deze tarp er voor dat lichaamswarme wordt gereflecteerd wanneer de geïsoleerde zijde aan de onderkant wordt gebruikt. Op deze manier gaat er minder lichaamswarme verloren wat ideaal is voor het overnachten tijdens koudere nachten. De andere zijde van deze Bushmen tarp heeft een donkere kleur wat zorgt dat warmte van de zon optimaal wordt geabsorbeerd. De reflecterende laag zorgt er tevens voor dat licht van bijvoorbeeld een zaklamp versterkt wordt.

De Bushmen Thermo Tarp 3x3 kan ook prima als schaduwdoek worden gebruikt tijdens warme dagen. Hierbij wordt de reflecterende zijde aan de bovenzijde gebruikt zodat zonlicht wordt gereflecteerd. Doordat deze Bushmen tarp ook lichtdicht is wordt hierbij een uitstekende schaduwrijke plek gecreëerd. Dankzij de UV werende eigenschappen biedt de Bushmen Thermo Tarp 3x3 meer dan 98 procent bescherming tegen schadelijke UVA en UVB straling waardoor deze tarp een UV beschermingsfactor van UPF 50+ biedt.

In een noodsituatie kan de Bushmen Thermo Tarp 3x3 worden gebruikt om zonlicht te reflecteren als noodsignaal. Ook kan deze tarp in geval van onderkoeling als nooddeken worden gebruikt met de reflecterende zijde aan de binnenkant. Bij oververhitting kan deze Thermo Tarp ook worden gebruikt als nooddeken met de reflecterende zijde gericht naar de buitenkant.

Dankzij 19 verstevigde bevestigingspunten kan de Bushmen Thermo Tarp 3x3 op talloze manieren worden opgezet. Dankzij het ontwerp van deze bevestigingspunten wordt de kracht optimaal verdeeld over het doek waardoor deze tarp zeer duurzaam is. Dankzij de bevestigingspunten kan de Bushmen Thermo Tarp 3x3 worden opgezet in combinatie met een hangmat, als tentluifel of bijvoorbeeld als tarptent op de grond.

Het gebruikte materiaal 190T polyester is voorzien van een ripstop patroon. Hierdoor scheurt deze Bushmen tarp niet verder uit bij een kleinere beschadiging wat deze tarp slijtvast maakt. Tevens biedt deze tarp een waterdichtheid van 3000 mm waterkolom wat ruim voldoende is om bescherming te bieden tegen zelfs de zwaarste regenbui.

De Bushmen Thermo Tarp 3x3 kan dankzij het sterke doek tevens worden gebruikt als hangmat. Hierbij dient deze niet te worden opgehangen aan de bevestigingspunten maar dienen de uiteinden van de tarp bij elkaar gebonden te worden. Ook kan deze tarp op deze manier fungeren als noodbrancard. Ook kan deze Thermo Tarp wordt gebruikt als doek van een veldbed.

Met een pakmaat van circa 25 x 16 centimeter en een gewicht van circa 750 gram is de Bushmen Thermo Tarp 3x3 ideaal voor vervoer in de rugzak, bijvoorbeeld tijdens meerdaagse trekking tochten.

De Bushmen Thermo Tarp 3x3 wordt geleverd met scheerlijnen en handige transporthoes welke is voorzien van handvaten op de bodem en zijkant.

Specificaties:

Afmetingen: 300 x 300 centimeter
Pakmaat: 26 x 13 centimeter
Gewicht: 750 gram
Kleur: Olijfgroen en zilver of Camo en zilver
Aantal bevestigingspunten: 19
Materiaal: 190T ripstop polyester
UV beschermingsfactor: UPF 50 + (meer dan 98 % bescherming)
Waterdichtheid: 3000 mm waterkolom

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen