• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Thermo Tarp 4x4 Olive Green

€109,95
De Bushmen THERMO Tarp is behalve een sterk en isolerende tarp ook te gebruiken als hangmat, isolatiedeken en zonblokker met UV beschermingsfactor van UPF 50+.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Thermo Tarp 4x4 Olive Green

De Bushmen Thermo Tarp in de afmetingen 400 x 400 cm is voorzien van een isolatielaag waardoor deze tarp zeer geschikt is voor gebruik tijdens koude nachten. Met een oppervlak van 16 vierkante meter biedt de Bushmen Thermo Tarp 4x4 ruimte aan meerdere personen. Ook kan deze Bushmen tarp worden gebruikt in combinatie met 1 of zelfs 2 hangmatten, of als zeer ruim onderkomen voor 1 persoon.

Dankzij het gebruikte materiaal 190T polyester heeft de Bushmen Thermo Tarp 4x4 een licht gewicht van circa 1350 gram. Dankzij dit gewicht en de pakmaat van 30 × 13 centimeter kan deze tarp worden vervoerd in de rugzak, bijvoorbeeld tijdens meerdaagse fietstochten en wandeltochten. Doordat het doek van de Thermo Tarp 4x4 is voorzien van een ripstop patroon wordt voorkomen dat de tarp bij een kleine beschadiging verder uitscheurt. Dit maakt de Bushmen Thermo Tarp 4x4 een slijtvaste en duurzame tarp.

Met maarliefst 26 verstevigde bevestigingspunten kan deze tarp op talloze manieren worden opgezet. Van deze 26 bevestigingspunten zijn 20 punten bevestigd aan de hoeken en randen van de tarp. De overige 6 bevestigingspunten zijn bevestigd op het doek op de verstevigde naden. Met behulp van al deze bevestigingspunten kan de Bushmen Thermo Tarp 4x4 bijvoorbeeld worden opgezet als tarptent op de grond, als tentluifel of als afdak voor een of twee hangmatten. Dankzij het ontwerp van de bevestigingspunten worden krachten optimaal verdeeld over het doek.

Een zijde van de Bushmen Thermo Tarp 4x4 is voorzien van een reflecterende laag. Wanneer deze isolerende laag aan de onderzijde wordt gebruikt reflecteerd deze lichaamswarme waardoor er minder warme verloren gaat. Tevens heeft de andere zijde van de tarp een donkere kleur die er voor zorgt dat warmte van de zon optimaal wordt geabsorbeerd. De Bushmen Thermo Tarp 4x4 kan tevens als schaduwdoek worden gebruikt wanneer deze wordt opgehangen met de reflecterende zijde aan de bovenkant. Op deze manier wordt zonlicht maximaal gereflecteerd. Ook is deze Bushmen tarp lichtdicht. Dankzij de UV werende eigenschappen biedt deze Thermo Tarp meer dan 98 procent bescherming tegen schadelijke UVA en UVB straling.

In noodsituaties kan de Bushmen Thermo Tarp 4x4 worden gebruikt als nooddeken. Bij onderkoeling kan deze worden gebruikt met de reflecterende zijde aan de binnenkant. Bij overhitting kan deze tarp worden gebruikt als nooddeken met de reflecterende zijde gericht naar buiten.

De Bushmen Thermo Tarp 4x4 wordt geleverd met scheerlijnen en handige draagzak. Deze draagzak is voorzien van handvaten aan de zijde en onderzijde van de zak.

Specificaties:

Afmetingen: 400 x 400 centimeter
Pakmaat: 30 x 13 centimeter
Gewicht: 1350 gram
Kleur: Olijfgroen en zilver
Aantal bevestigingspunten: 26
Materiaal: 190T ripstop polyester
UV beschermingsfactor: UPF 50+ (meer dan 98 % bescherming)
Waterdichtheid: 3000 mm waterkolom

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen