• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bushmen Ultralight Tarp 3x3

€123,95
De Bushmen Ultralight Tarp 3x3 is met de afmetingen van 300 x 300 centimeter een echte allround tarp. Zo kan deze tarp worden gebruikt als ruim onderkomen voor 1 persoon of in combinatie met een hangmat.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Bushmen Ultralight Tarp 3x3

De Bushmen ULTRALIGHT tarp is een van de lichtste op de markt. Het zeil is genaaid met 100% waterdicht ultralicht 15D silnylon en is versterkt met een micro ripstop. De waterdichte siliconenlaag zorgt voor een waterkolom van 2500. De middelste naailijn en de 19 lussen zijn versterkt en vastgezet met getapet naden. De tape is warm gelast en hecht daarom permanent aan de siliconenlaag, waardoor er een sterke waterdichte nok ontstaat. Deze technologie zorgt ervoor dat het zeil op dit punt volledig waterdicht en versterkt is!

De Bushmen ULTRALIGHT tarp wordt geleverd met 6 spanlijnen van 3 meter met spanners en een transporttas.

Gewicht:

3x3m: 425 gram

verstevigde bevestigingspunten

De speciaal ontworpen verstevigde bevestigingspunten zijn veel gemakkelijker te gebruiken dan klassieke bevestigingspunten. De ruimte tussen de lusbanden maakt het niet alleen gemakkelijker om in moeilijke omstandigheden te werken, maar zorgt er ook voor dat de lus beter om de spanlijn past. 

Spansysteem

De Bushmen ULTRALIGHT tarp bevat 6 spanlijnen met spanners. Hierdoor is het vrij eenvoudig de tarp strak op te spannen. 

Transporttas

De meegeleverde tas, waarin de Bushmen ULTRALIGHT tarp kan worden vervoerd, is voorzien van handvatten en lussen. Deze zijn aan de zijkant en op de bodem van de tas geplaatst. Door de handgrepen kan je de transporttas gemakkelijk aan je rugzak vastmaken zonder dat deze tijdens het transport wegglijdt. De pakmaat is dan slechts 20 x 10 x 10 cm. 

Toepassing

Dankzij de verstevigde en juist geplaatste bevestigingspunten kan De Bushmen ULTRALIGHT tarp op veel verschillende manieren worden opgezet. De Bushmen ULTRALIGHT tarp zorgt voor comfort en beschutting in elke situatie. Door gebruik te maken van de omgeving (bomen, rotsen, etc.) en trekkingstokken, roeispanen of gewoon stevige stokken, kun je een volwaardig onderdak maken, goed aangepast aan de plek en het weer.

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen