• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Casstrom overstrike guard / steelbescherming

€16,95
Met deze klassieke 100% rundlederen overstrike guard / steelbescherming van Casstrom bescherm je de bijlsteel tegen beschadigingen tijdens het splijten van hout.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Casstrom overstrike guard / steelbescherming

Met deze klassieke 100% rundlederen overstrike guard / steelbescherming van Casstrom bescherm je de bovenzijde van je bijlsteel tegen beschadigingen tijdens het splijten.

Wanneer je mis slaat en met de steel op het blok hout slaat in plaats van met de bijlkop, noemen we dat een ‘overstrike’. Dit kan er vroeg of laat voor zorgen dat jou bijlsteel gaat scheuren en hierdoor minder sterk en zelf onveilig wordt, dankzij de overstrike guard / steelbescherming worden deze missers opgevangen. Ook wanneer je de bijlkop vrij ver achterin het blok slaat komt de bovenzijde van de bijlsteel vaak in contact met het hout, ook op deze momenten beschermt de overstrike guard / steelbescherming jou bijlsteel!

Een ander voordeel is de comfortabele grip die deze overstrike guard / steelbescherming kan bieden aan de wat dunnere bijlstelen, net iets meer body! dit is vooral erg praktisch bij houtbewerking.

De overstrike guard is geschikt voor bijlstelen van maximaal 13-14cm in omtrek.

Specificaties
Materiaal: Rundleder
Lengte: 13-14cm
Breedte: N.V.T.
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Bruin
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen