• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DD Hammocks Underblanket Olive Green underquilt

€76,95
DD Hammocks Underblanket is een onderdeken welke speciaal ontwikkeld is voor gebruik in combinatie met een hangmat. De DD Underblanket is makkelijk op te zetten
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
DD Hammocks Underblanket Olive Green underquilt

Deze DD Hammocks Underblanket is een onderdeken speciaal ontworpen voor gebruik met een hangmat. De DD Underblanket is lichtgewicht, compact en eenvoudig op te zetten. Deze onderdeken is geschikt voor gebruik bij temperaturen tot minimaal -5 graden Celsius.

Veel hangmatgebruikers zijn het erover eens dat een underquilt de beste manier is om warm te slapen in een hangmat tijdens koude nachten. De DD Underblanket hangt onder de hangmat en creëert een kleine luchtruimte tussen zichzelf en de hangmat. Hierdoor wordt de hangmat verwarmd en kun je warm slapen.

In hangmatten gaat veel warmte verloren omdat kleding en slaapzak worden samengedrukt door het liggen in de hangmat. Hierdoor dringt kou via de onderkant van de hangmat naar binnen. De DD Underblanket / underquilt wordt onder de hangmat gehangen zodat deze niet wordt samengedrukt en dus zijn isolatiewaarde niet verliest. Deze onderdeken moet dicht tegen de hangmat worden gehangen, zodat hij de hangmat net raakt als je erin ligt.

De DD Underblanket heeft een lengte van 2 meter en biedt daarmee volledige lichaamsisolatie voor de meeste mensen. DD Hammocks raadt aan om de Underblanket zo op te hangen dat je een beetje extra lengte hebt aan het hoofdeinde. Als de DD Underquilt iets te kort is, is dat in dit geval hooguit aan het voeteneinde.

De DD Underblanket wordt geleverd met 8 stukken elastisch touw, 8 Mini Carabiners en een stuff bag. Het is mogelijk om de DD Underquilt op te hangen met slechts 4 Mini Carabiners, maar de DD Frontline, Jungle, Travel en Superlight Hammocks hebben extra ophangpunten aan de zijkanten. Hierdoor kunnen alle 8 Mini Carabiners gebruikt worden om deze onderdeken nog beter aan de hangmat te bevestigen.

Voor optimale isolatie moeten de elastische koorden na het ophangen iets worden bijgesteld voor een goede pasvorm van de onderdeken.

Specificaties:

  • Pakmaat: 20 x 17 x 17 centimeter
  • Gewicht: 950 gram
  • Kleur: olijfgroen

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen