• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DD Magic Carpet Regular Size

1 / 2
€21,95
Een natte ondergrond zijn dankzij de DD Magic Carpet niet langer een probleem. De Magic Carpet van DD Hammocks kan gebruikt worden om uitrusting droog te houden
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
DD Magic Carpet Regular Size

Onverwachte regenbuien en een natte ondergrond zijn dankzij de DD Magic Carpet niet langer een probleem. De DD Magic Carpet kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een picknick deken, een handige deken voor gebruik tijdens een festival of als grondzeil bij het kamperen. Ook kan de Magic Carpet van DD Hammocks gebruikt worden om uitrusting droog te houden, of als klein noodonderkomen.

De DD Hammocks Magic Carpet is in essentie een miniatuur tarp. Elke hoek van de DD Magic Carpet is voorzien van een bevestigingspunt waarmee de DD Hammocks Magic Carpet met behulp van haringen vastgezet kan worden in de grond. Ook kunnen deze bevestigingspunten met behulp van scheerlijnen vastgemaakt worden aan bijvoorbeeld tarpstokken of bomen. Dankzij de meegeleverde stuff sack kan de DD Magic Carpet gemakkelijk en compact worden opgeborgen wanneer deze niet gebruikt wordt.

De DD Magic Carpet is 100 % waterdicht, en wordt geleverd inclusief stuff sack. Alle naden op het doek zijn getaped.

Specificaties:

  • Afmetingen: 140 x 140 centimeter
  • Kleur: Olijfgroen
  • Gewicht: 174 gram
  • Pakmaat: 20 x 5 centimeter

Specificaties
Materiaal: Polyester
Lengte: 140 cm
Breedte: 140 cm
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Olijfgroen
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen