• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Woodland Axe van Robin Wood

€83,00
De Bushcraft bijl is de perfecte all-round bijl. Je kunt hem voor bijna alles gebruiken, van het splijten van brandhout, tot het vellen van bomen en wat voor hakwerk nog meer.
De Woodland Axe van Robin Wood

Wood Tools introduceert de nieuwe en verbeterde 'Bushcraft bijl' van Robin Wood met een bijzonder comfortabel handvat en nieuwe afwerking.

De Bushcraft bijl van Robin Wood is de perfecte all-round bijl. Je kunt deze bijl voor bijna alles gebruiken, van het splijten van brandhout tot het vellen van bomen en alle andere hakwerkzaamheden. Je kunt deze bushcraft bijl zelfs gebruiken als Carving / houtsnij bijl om bijvoorbeeld een lepel of kuksa mee te snijden.

De Wood Tools Bushcraft bijl van Robin Wood heeft het perfecte formaat om mee te nemen in je rugzak. Licht genoeg om te dragen en te carven, zwaar genoeg om een boom te vellen.

Het handvat is van hickory met structuur voor meer grip, verzegeld met een laag koudgeperste lijnzaadolie.

Een scherpe bijl blijft alleen scherp als de rand wordt beschermd. Hiervoor hebben we een geweldige lederen schede die u met korting kunt bestellen door het vakje in de Checkbox aan te vinken. 

Specificaties

  • Gewicht Bijlkop: 750 gram
  • Gewicht totaal: 1050 gram
  • Lengte totaal : 46 cm
  • Lengte snede: Circa 11 cm

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen