• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De Yukon Vuurman

€24,95
Het spannendste en leerzaamste survivalboek
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
De Yukon Vuurman

Het boek

De Yukon Vuurman is het spannendste en leerzaamste survivalboek, 320 pagina's pure spanning. Maar je leert ook hoe je moet overleven in de natuur. Meer dan 300 tekeningen leren je alles over de natuur en de technieken om te overleven. Een spannend verhaal, een leerboek en een kijkboek met sfeervolle illustraties! Een boek voor voor jong en oud! 

Het verhaal

Erik houdt van de natuur  is gek op survival en wilde dieren. Nadat hij jarenlang gezeurd heeft, mag hij eindelijk naar zijn oom in Canada om een avontuurlijke kanotocht van zes weken te maken in Yukon. Een gebied van eindeloze bossen, wilde rivieren, zompige moerassen en besneeuwde bergen. Een gebied met elanden, wolven en beren. En dan gebeurt het... Weet Erik te overleven...?

Wist jij dat al?

Weet jij hoe je vuur maakt zonder lucifers? Weet jij hoe je een pijl en boog maakt? Weet jij wat je moet doen als je een beer tegenkomt of een eland? Weet jij wat tondel is, hoe je vlees rookt of veilig met een mes werkt? Nee? Dan is dit boek iets voor jou! De hoofdpersoon Erik heeft het allemaal beleefd en wil het jou graag leren. Met dit kleurrijke, informatieve en spannende boek in de hand word jij de beste survivaller

Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Susanne 08-05-2024
Reviews

Het mooiste en spannendste boek wat ik ooit samen met mijn zoon (9 jaar) heb gelezen
Zo prachtig uitgevoerd, mooie harde omslag, lintje, prachtige tekeningen en heel mooi spannend verhaal

5 sterren op basis van 1 beoordelingen