• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Enetorpet Tick2 Tekenverwijderaar

1 / 1
€3,95
Dit is de meest handige tekenverwijderaar, tekentang, die er op dit moment op de markt is.
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Enetorpet Tick2 Tekenverwijderaar

Onmisbaar in iedere outdoor uitrusting is de Enetorpet Tick2 tekenverwijderaar!

Tijdens een wandeling door het bos, de duinen of bijvoorbeeld gewoon in het park of in de tuin kun je gebeten worden door een teek.

Teken kunnen met deze Enetorpet Tick2 tekenverwijderaar op zeer eenvoudige wijze worden verwijderd.  Met de Enetorpet Tick2 Tekenverwijderaar pak je teek direct bij de kop en trek je de lastpak eenvoudig weg. De teek wordt als een splinter uit de huid getrokken.

Door de ‘slepende’ beweging is, in tegenstelling tot een tekentang of pincet, het afscheuren van het lichaam niet meer mogelijk. Ook knijp je het lichaam niet meer samen, waardoor gevaarlijke bacteriën niet in je lichaam komen. Het verwijderen gebeurt snel en nauwkeurig.

Hoe eerder je een teek ontdekt en op de juiste manier verwijdert met de Enetorpet Tick2 Tekenverwijderaar, hoe lager de kans op bijvoorbeeld de ziekte van Lyme. Controleer daarom elke dag op teken.

Zelfs de kleinste teken kunnen met de Enetorpet Tick2 Tekenverwijderaar worden verwijderd!

Door de kleine afmeting van de Tick2, slechts 7,4 cm, kun je deze eenvoudig meenemen aan een sleutelbos en ben je in staat om direct te handelen, mocht je deze ongewenste gast ontdekken. 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen