• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

EXTRA Bushcraft Buiten Leven

€35,00
BUITEN LEVEN, Meer dan 100 EXTRA bushcraft skills. Dit is het 3e boek van Rene Nauta en Beke Olbers en het vervolg op de bestseller het Bushcraft Handboek
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
EXTRA Bushcraft Buiten Leven

Na het Bushcraft Handboek (2015) is er nu de opvolger: Buiten leven - meer dan 100 EXTRA bushcraft skills.

In dit praktische doe-boek vind je ruim 125 onderwerpen voor en over buiten leven. Op alfabetische volgorde nemen we je mee in een heel gevarieerd aanbod. Van natuurlijke oriëntatie tot rivieroversteek, van jachtwapens tot manden maken, van wild kijken tot vissen. We leggen je uit hoe je netten en fuiken maakt en natuurlijke lijm en zeep. Hoe je leer en bot kunt bewerken en een atlatl, pijl en boog, maar ook een bearbag maakt. We vertellen over vezels, bastcontainers, lepels en het bouwen van een sauna. Over sluipen en trailen, vogelgeluiden, onderhoud en reparatie. En ook onderwerpen zoals wildernis, leven en dood komen aan bod.

In 500 pagina’s wordt aan de hand van duidelijke beschrijvingen en ruim 850 foto’s en illustraties uitgelegd hoe je je een bepaald onderwerp eigen kunt maken. Buiten leven is een prachtig en praktisch boek voor iedere buitenmens, met passie gemaakt door ervaren buitenmensen.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen