• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GRAYL Geopress Outdoor Waterfilter diverse kleuren

€119,95
Reis duurzaam en koop nooit meer flessen water voor eenmalig gebruik. je hebt alleen nog maar de Grayl Geopress nodig!
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
GRAYL Geopress Outdoor Waterfilter diverse kleuren

De Grayl Geopress outdoor waterfilter is verkrijgbaar in de kleuren.

Dankzij het nieuwe patroonontwerp en de One-Way Drink Mix Valve kunnen elektrolyten en sportdrankmixen aan je schone, gezuiverde water worden toegevoegd zonder de integriteit van de filterpatroonmedia in gevaar te brengen.

Ongeëvenaarde Gemak, Snelheid & Gebruiksvriendelijk. Geen enkele andere waterzuiveraar of outdoor waterfilter kan tippen aan de snelheid, eenvoud en effectiviteit van de Grayl GeoPress outdoor waterfilter. In acht seconden maakt het 710 ml veilig en schoon drinkwater waar ook ter wereld. Tap in de waterbronnen van de wereld en drink veilig van schamele bronnen, gootstenen in hotels, troebele rivieren, putten of meren. De Grayl GeoPress outdoor waterfilter beschermt tegen wereldwijde ziekteverwekkers in het water (virussen, bacteriën, protozoaire cysten), pesticiden, chemicaliën, zware metalen, en zelfs microplastics. Verbetert ook de smaak, geur en helderheid!

Ongeëvenaarde gemak, snelheid en veelzijdigheid - gewoon vullen, druk en drink. Het water hoeft niet meer gekookt of chemisch behandeld te worden.

De Grayl Geopress outdoor waterfilter zuivert en filtert verontreinigd water in 8 seconden (5 liter per minuut).

SimpleVent™ Drink Cap heeft drie functies:

 • ontlucht de lucht tijdens het zuiveren
 • beschermt tegen kruisbesmetting, vuil en vervuiling
 • zorgt voor een eenhandige hydratatie door een snelstromende drankuitloop

SoftPress™ ergonomische comfortpads voor anti-slip en onvermoeid het water te purificeren.
TopoGrip™ anti-slip TPE beschermt alle zwaar belaste oppervlakken

Reis duurzaam en koop nooit meer flessen water voor eenmalig gebruik. je hebt alleen nog maar de Grayl Geopress outdoor waterfilter nodig!

 • Inhoud: 24 oz (710 ml)
 • Gewicht: 15,9 oz (450 g)
 • Hoogte: 26,5 cm.
 • Diameter (aan de basis): 3,4" (8,6 cm)
 • Actieve technologie: ionenuitwisseling, ultra-poedervormige actieve kool
 • Snelle doorstroming: 8 seconden per 24oz (5 liter/minuut)
 • Verwijdert: waterpathogenen (99,99% van de virussen, 99,9999% van de bacteriën, 99,9% van de protozoaire cysten), waaronder het Rotavirus, Hepatitis A, Norovirus, Giardiasis, Cryptosporidium, E. Coli, Cholera, Salmonella, Dysenterie en nog veel meer.
 • Filtert: deeltjes (d.w.z. slib, microplastics, enz.); actieve kool adsorbeert effectief chemicaliën, pesticiden, zware metalen, smaken en geuren
 • Duurzaamheid: robuust gebouwd om te presteren in zware omstandigheden en bestand tegen een stootje. je kunt hem met gemak op steen laten vallen
 • Levensduur van de cartridge: voor 350 cycli (65 gal. / 250L), als "perstijd" bereikt ~ 25 seconden (of drie jaar zijn verstreken sinds het eerste gebruik) is het tijd om uw zuiveringselement te vervangen
 • Houdbaarheid van de cartridge: opgeslagen onder de juiste omstandigheden, een ongebruikte (en luchtdichte) reinigingscartridge heeft een houdbaarheid van 10 jaar.
 • BPA-vrije materialen: gemaakt van polypropyleen #5, food-grade silicone, TPE, ABS food-grade kunststof
 • Testnormen: onafhankelijk getest door een gecertificeerd laboratorium om te voldoen aan of te voldoen aan NSF-protocol 42 en 53 voor de verwijdering van ziekteverwekkers en chemicaliën; voldoet aan de EPA Guide Standard en het protocol voor het testen van microbiologische waterzuiveringsinstallaties.

Indien het water dat je filtert erg troebel is, betekent dat dat er veel losse deeltjes in het water zweven waar jouw filter door kan verstoppen. In dat geval adviseren wij om een zakdoek oid over de "schepfles" te spannen, zodat de filter zo lang mogelijk meegaat. 

Pathfinder X Grayl Geopress Nesting Cup niet inbegrepen.

Garantie: De Grayl GEOPRESS outdoor waterfilter heeft een garantie van tien (10) jaar op fabricagefouten en materialen.

 

Reviews
Reviews
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Jimmy Mol 04-01-2023
Reviews

Regelmatig maak ik wandelingen in de bergen. Ik ga geen liters water met mij mee dragen en heb daarom altijd een waterfilter bij me. Ik heb al meerdere filters geprobeerd, maar de Grayl is toch echt mijn favoriet! Hij is super handig in gebruik. Het is een kwestie van vullen, drukken en drinken. Meer niet! Echt een aanrader.

Gorter 21-08-2021
Reviews

De fles lijkt heel simpel te gebruiken. Snelschoon water. In NL komt schoon water uit de kraan, maar in buitenland moet je erg oppassen. De fles nu 1 x gebruikt en ik ben positief. Nu over een tijdje uitproberen in Nederland en later in Zweden. Minpuntje…gewicht. Voor de backpaker die zeer lange afstanden wandelt…heel belangrijk.

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen