• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grayl Ultralight Outdoor waterfilter diverse kleuren

€74,95
Het water hoeft na gebruik van de Grayl niet meer gekookt of chemisch bewerkt te worden! Je kunt het direct opdrinken.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Grayl Ultralight Outdoor waterfilter diverse kleuren

Wil jij een outdoor waterfilter kopen van hoge kwaliteit? De Grayl Ultralight is dé innovatie op het gebied van outdoor waterfilters en reisfilters uit de USA. De purificatie wordt gedaan door middel van de nieuwste technologie op het gebied van waterpurificatie. De Grayl Ultralight maakt gebruik van electro adsorptie, ultra fijn geactiveerd koolstof en met colloïdaal zilver bewerkte zeoliet. Het water hoeft na gebruik van de Grayl Ultralight outdoor waterfilter niet meer gekookt of chemisch bewerkt te worden! Je kunt het direct opdrinken vanuit jouw waterfilter.

In 15 seconden een fles lekker en schoon water door een outdoor waterfilter te kopen

Geen andere hulpmiddelen nodig, zoals je dat bij ieder andere outdoor waterfilter wel moet kopen. De behuizing is duurzaam licht en robuust – ook te gebruiken in zware outdoor / survival condities. De Grayl Ultralight outdoor waterfilter heeft een mooi design en kan ook worden gebruikt als een drinkfles. Alle delen zijn afzonderlijk te demonteren en zeer eenvoudig te reinigen. Betrouwbaar, snel en simpel is wat je kan verwachten bij het kopen van een outdoor waterfilter.

 

Bij het kopen van een outdoor waterfilter komen veel voordelen kijken:

  • Effectief tegen bacteriën, virussen, chemicaliën, zware metalen
  • Snel en simpel – in slechts 15 seconden - vullen, indrukken, drinken
  • De ultieme virusbescherming
  • Geen batterijen, geen chemicaliën nodig
  • Geen sprake van pompen of zuigen
  • Eenvoudige filtering tot 150 liter
  • Getest volgens NSF/ANSI Standards 42 + 53
  • 10 jaar garantie op fabricagefouten en materialen

 

Drink alleen nog maar schoon water

De Grayl Ultralight outdoor waterfilter verwijdert 99,9999% van alle virussen (rotavirus, norovirus, hepatitis A), 99,9999% van alle bacteriën (e.coli, salmonella,cholera) en 99,9999% van alle protozoën (glordio, cryptosporidium). De Grayl Ultralight outdoor waterfilter filtert chemicaliën (chloor, benzeen), zware metalen (lood, arseen) en sedimentrestjes. Zo geniet je overal ter wereld van schoon water. Wil je niet alleen schoon drinkwater maar wil je alles leren over bushcraft en survivallen? Doe mee met onze bushcraft cursus en leer alles om te overleven in de natuur. Nog een stapje verder? Ga mee met onze kano expeditie. We helpen je graag met al je vragen over de bushcraft uitrusting, onze producten en bestellingen. Neem gerust contact met ons op via +31621912687  of stuur een e-mail naar [email protected]. Goed om te weten: studenten krijgen 10% korting in onze bushcraftshop. Bestel nu je eigen outdoor waterfilter!

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen