• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GRAYL Ultrapress Waterfilter Purifier

€99,95
Compact, leuk en belachelijk makkelijk te gebruiken - de 500ml UltraPress® Maakt veilig, geweldig smakend drinkwater in een luttele 10 seconden.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
GRAYL Ultrapress Waterfilter Purifier

Compact en belachelijk eenvoudig te gebruiken, de UltraPress past in elke zak van de rugzak (of bekerhouder), vereist geen installatie, en maakt schoon gezuiverd drinkwater in 10 seconden (3L/min).
Bekroonde OnePress ™ wereldwijde bescherming is effectief op alle 7 continenten en stelt avonturiers en reizigers in staat om te drinken uit 's werelds sketchiest waterbronnen. Eenvoudig - vullen. Druk. Drinken.™

Verwijdert alle ziekteverwekkers in water, inclusief virussen (bijv. Rotavirus, SARS, Hepatitis A, Norovirus), bacteriën (bijv. E. coli, Cholera, Salmonella, Dysenterie) en Protozoa (bijv. Giardia, Cryptosporidium, Amoeben).
Ultra-poeder actief kool filtert deeltjes (sediment, microplastics) en adsorbeert vele chemicaliën, pesticiden, herbiciden, zware metalen, VOC's, smaakstoffen en geuren.
Vervangbaar zuiveringspatroon geschikt voor 300 cycli (40 gal. / 150L).
RiverFlow™-uitloop levert een snelle stroom zuiver drinkwater om te drinken, hydratatiereservoirs en andere flessen te vullen.
FlipCarry™ handvat draait 90° voor moeiteloze scheiding (Inner Press van Outer ReFill) en gemakkelijk dragen; biedt een groot drukoppervlak wanneer plat.
Multifunctionele SimpleVent™ drinkdop ventileert lucht (door de dop een halve slag te draaien) tijdens het zuiveren en filteren; beschermt de tuit tegen kruisbesmetting.
SoftPress™ ergonomisch comfortkussen (op de drinkdop) zorgt voor anti-slip, anti-vermoeiend persen.
TPE TopoGrip™ geplaatst op alle oppervlakken voor zwaar gebruik voor voelbare, antislip prestaties en duurzaamheid.

 • Inhoud: 500 ml
 • Gewicht: 354 g
 • Hoogte: 24,77 cm
 • Diameter (aan de basis): 7,5 cm
 • Actieve technologie: ionenuitwisseling, ultra-gemalen actieve kool.
  Snelle doorstroomsnelheid: 10 seconden per 3 liter/minuut
 • Verwijdert: Watergedragen ziekteverwekkers (99,99% van de virussen, 99,9999% van de bacteriën, 99,9% van de protozoaire cysten), waaronder Rotavirus, Hepatitis A, Norovirus, Giardiasis, Cryptosporidium, E. Coli, Cholera, Salmonella, Dysenterie en nog veel meer.
 • Filters: Deeltjes (sediment, microplastics) en ultra gepoederde actieve kool adsorbeert vele chemicaliën, pesticiden, herbiciden, zware metalen, VOC's, aroma's en geuren.
 • Duurzaamheid: Bestand tegen een val van 10 ft (vol water) op beton.
  Levensduur patroon: 300 keer geperst (150 liter), als de "druktijd" ~25 seconden bereikt (of als er drie jaar zijn verstreken sinds het eerste gebruik) is het tijd om uw zuiveringspatroon te vervangen.
 • Houdbaarheid van de cartridge: Onder de juiste omstandigheden bewaard, heeft een ongeopende Purifier Cartridge een houdbaarheid van 10 jaar. Nadat een cartridge is gebruikt, gaat deze nog minstens 3 jaar mee.
 • Materialen: Gemaakt van BPA-VRIJ polypropyleen # 5, voedsel-grade siliconen, TPE en ABS voedsel-grade kunststof.
 • Testnormen: Onafhankelijk getest door een gecertificeerd laboratorium om te voldoen aan of beter te doen dan NSF/ANSI-protocollen 42 en 53 voor sediment-, pathogene en chemische verwijdering; voldoet aan de EPA-gidsnorm en -protocol voor het testen van microbiologische waterzuiveraars.
 • Ontworpen in de VS. Cartridge media gemaakt in de VS. Fles gemaakt in China.

Indien het water dat je filtert erg troebel is, betekent dat dat er veel losse deeltjes in het water zweven waar jouw filter door kan verstoppen. In dat geval adviseren wij om een zakdoek oid over de "schepfles" te spannen, zodat de filter zo lang mogelijk meegaat. 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen