• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Highlander Centurion Mxt uitschuifbare Basha / Tarpstok (50-85 cm)

€13,95
Handige uitschuifbare, lichtgewicht basha, tarpstok met een handige draai-sluit systeem om je tarp als tent op te zetten. Instelbaar van 50 tot 85 cm.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Highlander Centurion Mxt uitschuifbare Basha / Tarpstok (50-85 cm)

Highlander Centurion Mxt uitschuifbare Basha / Tarpstok (50-85 cm)

Een handige uitschuifbare, lichtgewicht basha / tarpstok met een handige draai-sluit systeem om je tarp als tent op te zetten. Instelbaar van 50 tot 85 cm.

De Highlander Centurion LXT is een aluminium basha / tarpstok en is verstelbaar in de lengte 50 centimeter tot en met 85 centimeter. Met een gewicht van slechts 200 gram is de Highlander Centurion LXT basha / tarpstok zeer gemakkelijk te vervoeren in de rugzak, bijvoorbeeld tijdens wandel- of fietstochten.

Doordat de Highlander Centurion LXT basha / tarpstok is gemaakt uit aluminium is deze tarpstok zeer duurzaam en slijtvast.

Met behulp van het draai-sluit systeem kan deze Highlander basha / tarpstok op de gewenste lengte worden vastgezet. De Highlander Centurion LXT basha / tarpstok is aan een zijde voorzien van een brede punt. Deze is bedoeld om op de grond geplaatst te worden. Het andere uiteinde van deze tarpstok is voorzien van een smallere punt welke bevestigd kan worden aan een bevestigingsoog van een tarp.

Dankzij de lengte van 50 tot en met 85 centimeter is de Highlander Centurion basha / tarpstok ideaal voor gebruik bij tarpopstellingen op de grond, bijvoorbeeld als luifel voor een tent of als vrijstaande tarp , in de vorm van een tent.

Specificaties:

  • Lengte: 50 tot en met 85 centimeter
  • Gewicht: 150 gram
  • Kleur: Olive-OD (groen)
  • Materiaal: aluminium
  • Type vergrendeling: Draai-sluit

Specificaties
Materiaal: Aluminium
Lengte: 50-85 cm
Breedte: N.V.T.
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Olive-OD (Groen)
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen