• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KUPILKA Firesteel 8, Original

€19,95
Fantastische vonken!
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
KUPILKA Firesteel 8, Original

KUPILKA Firesteel 8 creëert grote vonken tot 3000˚C voor eenvoudig vuur maken, ook in vochtige weersomstandigheden. Hij wordt geleverd met een compacte striker en een ethisch verantwoord geproduceerd rendier lederen koord, en het handige handvat kan zelfs met handschoenen aan worden gebruikt. Dit essentiële hulpmiddel is een must voor iedere avonturier!

Ontworpen door samenwerking tussen Kupilka en Karu Survival - het toonaangevende Outdoorbedrijf, gespecialiseerd in bushcraft en survival skills in Oost-Finland en tevens partner van Bushpappa.

Gemaakt in Finland van Europese Ferroceriums en de striker is een bijproduct van de metaalindustrie.

  • Lengte 124 mm
  • Ferrocerium staaf 8 mm x 65 mm
  • Gewicht 47 g / 1.66 ounces (inclusief striker en lederen koord)
  • Materiaal: 50% hout / 50% Gerecycled kunststof

Er zijn meerdere Firesteels op de markt, maar geen enkele komt in de buurt van de prestaties van de Firesteel 8 van Kupilka. Het ergonomische handvat, gemaakt van een natuurlijke vezelcomposiet, geeft een zeer goede grip, ongeacht aan welke kant u deze ook vasthoudt - zelfs als u winterhandschoenen draagt. De zeer sterke vonken maken het gemakkelijk om een vuur te ontsteken.

De Kupilka FireSteel 8 is een duurzaam, strak en gebruiksvriendelijk vuurstaal met een ergonomische en veilige grip. Gemaakt in hoogwaardige ingrediënten die ervoor zorgen dat u altijd een grote vonk heeft.

Ontworpen en ontwikkeld om gemakkelijk vuur te maken als je op avontuur gaat in het bos of op de berg. Door dit product mee te nemen, heeft u altijd de mogelijkheid om een vuur te maken. U kunt het overal en altijd gebruiken.

De Kupilka FireSteel 8 is zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. Het is een duurzaam, ergonomisch en mooi product. Geproduceerd in Finland met EKOenergie. Het handvat is gemaakt van een natuurlijke vezelcomposiet en de sluitstuk is een bijproduct van industrieel afval, roestvrij staal natuurlijk.

Reviews
Reviews
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Bas 15-02-2024
Reviews

Handig, en makkelijk mee te nemen. Deze firesteel is mijn companion geweest in al mijn reizen in Scandinavië. Geeft veel vonken met veel hitte waardoor ik zelfs vochtig tondel aankrijg.

[email protected] 29-06-2023
Reviews

Jullie schrijven in je beschrijving dat door dit mee te nemen , je nooit de gelegenheid hebt om vuur te maken!! Haha

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen