• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lesovik HEKSA 3,6 x 3 Tarp Kangaroo Brown

€169,00
De Lesovik HEKSA tarp is de mooiste tarp die je in het veld gaat tegenkomen. De HEKSA is lichter, groter en gemakkelijker te gebruiken dan andere tarp modellen.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Lesovik HEKSA 3,6 x 3 Tarp Kangaroo Brown

De Lesovik HEKSA tarp is de mooiste tarp die je in het veld gaat tegenkomen. De HEKSA is lichter, groter en nog gemakkelijker te gebruiken dan vele andere tarp modellen.

Een karakteristiek kenmerk van de Lesovik HEKSA tarp is de zeshoekige vorm. De “ridge” van wel 360 cm lang beschermt de hangmat perfect tegen regen. De concaaf gesneden zijden van het materiaal zorgen voor een betere spanning en houd zo de tarp perfect in model. Hierdoor zal regenwater zich nooit ophopen in de zogenoemde “kommen” op het doek.

De Lesovik HEKSA tarp is perfect te combineren met de DRAKA hangmat set.

Dankzij de natuurlijke kleuren van de Lesovik HEKSA tarp, past deze perfect in de omgeving van jouw basecamp in het bos.
De Lesovik HEKSA tarp biedt een ruime beschutting tijdens het kamperen. Je kan er gemakkelijk onder koken, jouw uitrusting organiseren, slapen (zelfs met meerdere personen) of gewoon schuilen voor slecht weer. De speciaal gekozen afmeting van 360 × 300 cm is gekozen om zo de beste bescherming voor onze hangmatten en jouw uitrusting te bieden.

Met de 6 ophang en afspan punten kunt u de Lesovik HEKSA tarp snel en probleemloos ophangen. Om het ophangen nog verder te vergemakkelijken, heeft Lesovik een systeem van ingebouwde lijnspanners gebruikt. Het ophangsysteem is eenvoudig, het kan met één hand worden bediend en vereist geen kennis van knopen. Span hierna de scheerlijnen met een haring af naar de grond en de lijnspanner vergrendelt de scheerlijn automatisch tegen loskomen.
Om de duurzaamheid te vergroten, zijn alle bevestigingspunten gemaakt van laser gesneden Hypalon – een rubber-nylon laminaat, dat onder andere wordt gebruikt voor de productie van militair materieel.

Om de HEKSA tarps te maken, gebruikt Lesovik nylon in microripstop-weefsel. Deze stof is volledig waterdicht, winddicht en bestand tegen mechanische schade. Het microripstop-weefsel beschermt tegen doorscheuren van de stof als er onverhoopt toch een gaatje ontstaat.

Specificaties:

  • Afmetingen 360cm x 300 cm
  • Gewicht totaal 480 gram
  • Afmetingen in opbergzak 22 x 10 x10 cm
  • Materiaal tarp 20D, 35 gsm, microripstop nylon met siliconen coating
  • 6 afspan punten
  • Geïntegreerd ophang en afspan systeem
  • Laser gesneden details
  • Speciale “lifted” ridge ends

Specificaties
Materiaal: 20D, 35 gsm, Microripstop Nylon/ siliconen coating
Lengte: 360 cm
Breedte: 300 cm
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Kangaroo Brown
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen