• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lesovik LARVA Snake Skin Mayfly Green

€65,00
Eenvoudig en handig opbergsysteem waarin de hangmat, de slaapzak, het ophangsysteem en alle accessoires met betrekking tot de hangmat kunnen worden opgeborgen.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Lesovik LARVA Snake Skin Mayfly Green

De Lesovik LARVA Snake Skin is een lange opbergzak die het ophangen van de hangmat set verkort tot ongeveer 45 seconden. In plaats van het uitpakken en optuigen van al jouw losse hangmat componenten, geeft de Lesovik LARVA Snake Skin jou een instant “ready-to-use” setup! Je kunt alle elementen van jouw hangmat set nu samen opbergen in één handige, strak ontworpen opbergzak. Hangmat, onderdeken en topquilt gaan er met gemak samen in!

Ideaal als je meerdere dagen achter elkaar op pad gaat en niet iedere keer alle onderdelen van jouw slaapsysteem los van elkaar in moet pakken, opbergen en weer ophangen!

De Lesovik LARVA Snake Skin is voornamelijk gemaakt van waterdicht ripstop nylon. Dit is hetzelfde materiaal wat Lesovik voor de tarps en gearslings gebruikt. Lesovik maakt deze LARVA Snake Skin van restmaterialen om zo hun footprint zo minimaal mogelijk te houden. Het materiaal absorbeert geen water en laat geen vocht door, dus je spullen blijven altijd veilig en droog.

De Lesovik LARVA Snake Skin is geschikt voor de meeste hangmatconfiguraties en hangmatten tot 330 cm lang, maar wees voorzichtig bij gebruik van hangmatten met spreidstangen. Verwijder deze voordat je de Lesovik LARVA over de hangmat schuift.

De afmetingen van de Lesovik LARVA Snake Skin zijn zorgvuldig ontworpen, zodat hij gemakkelijk plaats biedt aan een complete, geavanceerde hangmatopstelling. Je kan de Lesovik DRAKA, OTUL en HUBA samen opbergen in deze LARVA Snake Skin zonder ze uit elkaar te halen. Er is zelfs genoeg ruimte om ook een slaapzak of topquilt in de set te plaatsen.

Specificaties:

  • Gewicht 125 gram
  • Waterkolom 6000 mm
  • Oversized voor een complete uitrusting met DRAKA + OTUL + HUBA + een slaapzak naar keuze
  • De Lesovik LARVA Snake Skin wordt geleverd in een biologisch afbreekbaar ziplock zakje.
  • Een venster van gaas met hoge dichtheid, dat over de hele lengte om LARVA heen zit – dit helpt je spullen “ademen” als ze ingepakt zijn, en maakt compressie veel gemakkelijker
  • Geïntegreerde buitenzakken om het ophangsysteem van je hangmat georganiseerd op te bergen.
  • Gemaakt van restmaterialen

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen