• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lesovik Magla hangmat Muskietennet

€59,95
Het Lesovik Magla hangmat Muskietennet is een universeel muskietennet en wordt direct over de hangmat bevestigd, er zijn dus geen adapters of koorden nodig.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Lesovik Magla hangmat Muskietennet

Het Lesovik Magla hangmat Muskietennet is een universeel muskietennet van LESOVIK.

De MAGLA wordt direct aan de hangmat bevestigd, er zijn dus geen adapters of koorden nodig. Hoe fijn is dat!

Het Lesovik Magla hangmat Muskietennet is ontworpen met behulp van 3D-modellering om perfect te passen bij standaard gather-end hangmatten van 270 tot 320 cm lang. Deze volledig opnieuw ontworpen klamboe heeft geen ritssluiting aan de onderzijde maar maakt gebruik van elastisch koord en is met zijn 180 gram ultralicht!

Het Lesovik Magla hangmat Muskietennet heeft een zelfdragende constructie zonder spanbanden of spreiders en heeft een ongeëvenaarde netto dichtheid van meer dan 700 gaten per cm2.

Het Muskietennet is fijn genoeg om zelfs de kleinste muggen en midges buiten te houden. Bovendien blijven er geen bladeren of takjes hangen door de hoge dichtheid. Dus zelfs als je de MAGLA op de grond laat vallen, hoef je hem daarna niet schoon te maken.

Het meest karakteristieke kenmerk van het Lesovik Magla hangmat Muskietennet ligt in de constructie. Het ziet eruit als een “kajak” met een ingang aan de onderkant.

Door de afwezigheid van ritssluitingen zou je denken dat dit ten koste gaat van de effectiviteit van de klamboe maar niets is minder waar. het Lesovik Magla hangmat Muskietennet geeft een zeer goede bescherming tegen insecten en stelt je tegelijkertijd in staat om uit je hangmat te komen zonder te worstelen met ritsen e.d.

Het is mogelijk om de klamboe snel weg te schuiven. Zo heb je niet het gevoel opgesloten te zitten en ontstaat er meer ruimte voor andere kampeeractiviteiten. Het openen en sluiten van de klamboe over je hangmat is letterlijk een kwestie van “één druk op de knop”.

Wanneer het aan je hangmat is bevestigd, wikkelt het Lesovik Magla hangmat Muskietennet zich eromheen, zodat je geen spreidstokken of andere extra apparatuur nodig hebt om het te verstellen. Hierdoor kunnen we bezuinigen op de maat, pakmaat en het totaalgewicht. Je hoeft niet eens een hangmat ridgeline te installeren.

De MAGLA van LESOVIK is een mooie minimalistische oplossing voor die warme zomernachten waarbij je alle vrijheid hebt maar geen last van vervelende insecten.

De MAGLA is uitstekend te combineren met onze DUCH hangmat van LESOVIK.

Specificaties:

  • Geschikt voor een hangmat lengte van 270 tot 320 cm
  • Gewicht: 180 gram
  • Kleur: zwart

Specificaties
Materiaal: 100% Polyester Mesh
Lengte: Geschikt voor: 270-320 cm
Breedte: N.V.T.
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Zwart
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen