• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lesovik OTUL Lite hangmat underquilt

€145,00
De OTUL Lite heeft een comfortwaarde van 7 graden celcius en weegt maar 450 gram! Eigenlijk kan je met deze onderdeken dus twee seizoenen kamperen.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Lesovik OTUL Lite hangmat underquilt

De Lesovik OTUL Lite hangmat underquilt is het nog lichtere broertje van de succesvolle OTUL onderdeken en beschermt tegen wind, kou en vocht.

Perfect voor de Nederlandse lente, de zomer en (het begin) van de herfstperiode. De OTUL Lite underquilt heeft een comfortwaarde van 7 graden Celsius en weegt maar 450 gram! Eigenlijk kan je met deze underquilt dus 2 seizoenen kamperen.

Als je gaat slapen in een hangmat, wordt een traditionele slaapzak aan de onderzijde sterk gecomprimeerd. Dit beïnvloed de mate van isolatie vanaf de bodem en zijkanten. De Lesovik OTUL Lite underquilt creëert een zeer effectieve laag stilstaande lucht rond de hangmat, Het “interieur van de hangmat” wordt hierdoor aangenaam en comfortabel door jouw eigen lichaam verwarmd. Met deze underquilt is een slaapmat dus eigenlijk overbodig geworden!

OTUL Lite is de lichtste in de handel verkrijgbare synthetische onderdeken in zijn temperatuurklasse. De underquilt heeft een rechthoekige vorm met afmetingen van 200 × 100 cm, weegt maar 450 gram en biedt comfort tot ongeveer 7 ° C (Door ons getest en afhankelijk van gebruikte slaapzak en nachtkleding)

De effectiviteit van de OTUL Lite underquilt bestaat uit drie elementen:

Een lichtgewicht, duurzame en sneldrogende buitentijk van polyamide met microripstop-weefsel. De jassen en slaapzakken van de Poolse speciale eenheden GROM en FORMOZA zijn gemaakt van exact dezelfde stof!

Een uitstekend isolerende vulling van CLIMASHIELD Apex 67, dit is de meest effectieve synthetische isolatie ter wereld. Lichtgewicht, veerkrachtig, duurzaam en vooral hydrofoob – het absorbeert geen water waardoor het zijn isolatie in vochtig weer ook grotendeels behoud!

Minimalistisch, universeel ontwerp Otul Lite underquilt is een multifunctioneel product en zeer gemakkelijk te gebruiken. Zowel het ophangsysteem als het afstellen is zeer eenvoudig. De underquilt past op elke hangmat. Installatie en afstelling van de onderdeken duurt letterlijk anderhalve minuut!

Op vier plaatsen over de lengte van de Lesovik OTUL onderdeken zijn lussen bevestigd die kunnen worden gebruikt om de onderdeken ook aan de bovenkant vast te zetten. Dankzij de hydrofobe isolatie beschermt CLIMASHIELD Apex tegen wind, kou en vocht.

Aan het hoofd en voeteneind is de onderdeken voorzien van elastieken trekkoorden om zo de “stromende” koude lucht tegen te gaan. Door het aantrekken van deze koorden sluit de onderdeken perfect aan op de hangmat en vormt zo de zogenaamde footbox en shoulderbox. (deze delen van het lichaam die het snelst cold spots krijgen worden hierdoor beschermd tegen afkoelen. Het ontwerp van de onderdeken garandeert een constante, maximale “loft” van de isolatie.

Lesovik OTUL Lite hangmat underquilt is niet alleen een hangmat onderdeken, hij is ook inzetbaar als lichte kampeerdeken.

Specificaties:

  • Universele, drie seizoenen (late lente, zomer, begin herfst) onderdeken
  • Afmetingen 200 cm x 100 cm
  • Gewicht 450 gram
  • Beschermt tegen koude lucht en wind
  • CLIMASHIELD Apex- 67 gr hydrofobe isolatielaag met hoge isolatie eigenschappen
  • Ook te gebruiken als lichte kampeerdeken
  • Temperatuurbereik tot ongeveer 7 ° C
  • Eenvoudige ophang en afstel mogelijkheden

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen