• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lesovik SMUK Hammock Tree huggers Suspension set

€49,00
De SMUK Hammock Suspension wordt gebruikt voor het snel en gemakkelijk ophangen van een hangmat met zijn Dyneema koorden wel belastbaar tot en met 250 kg.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Lesovik SMUK Hammock Tree huggers Suspension set

De Lesovik SMUK Hammock Suspension wordt gebruikt voor het snel en gemakkelijk ophangen van een hangmat. Het hart van het systeem zijn de Dyneema koorden met een belastbaarheid tot en met 250 kg, die volledig instelbaar zijn. Deze Dyneema koorden zijn in de hangmat wereld beter bekend als de zogenaamde whoopie slings. Ze kunnen naar wens worden ingekort of verlengd, en het verstelbereik is 60-300 cm – optimaal voor een effectieve hangmatophanging. De handleiding is inbegrepen in de set.

Whoopie slings in deze Lesovik SMUK Hammock Suspension set zijn een oplossing uit de boomverzorging waar goed gevlochten touw deel uitmaakt van de veiligheid bij het werken op hoogte. Wij vlechten de lijnen zelf, dit is bepalend voor de manier waarop het systeem werkt, dezelfde vergelijkbare techniek wordt gebruikt bij het zeilen.

De dyneema whoopie slings zijn verbonden met de aluminium karabijnhaken en deze karabijnhaken zijn weer verbonden met de treehuggers. Dit zijn polyester banden die om de boom zijn gewikkeld om ervoor te zorgen dat de boombast niet beschadigd.

Dankzij het eenvoudige gebruik van de treehuggers aan een boom en de volledige afstelbare whoopie slings, kunt u de hangmat gemakkelijk aanpassen, ook na het ophangen.

De Lesovik SMUK Hammock Suspension set versnelt duidelijk het opzetten en afbreken van een hangmatbivak. Het creëert niet alleen meer tijd om te genieten, maar vergemakkelijkt ook het proces zelf. SMUK zal altijd net zo gemakkelijk te gebruiken zijn, ongeacht onze vermoeidheid of weersomstandigheden.

Tijdens de fabricage van de Lesovik SMUK Hammock Suspension set, gebruikten wij de best beschikbare materialen, met een laag gewicht en een zeer hoge sterkte. De treehuggers worden gemaakt met dezelfde technologie als autogordels, ze worden gekenmerkt door een extreem lange levensduur en 0% rekbaarheid. De whoopie slings zijn gemaakt van 100% Dyneema-vezels, bovendien geïmpregneerd, ze zijn ongelooflijk licht en sterk – belastbaar tot en met 250 kg! De aluminium karabijnhaken zijn ook door de fabrikant gecertificeerd tot een belasting van 250 kg en zijn zeer eenvoudig in gebruik.

De ophanging van de Lesovik SMUK Hammock Suspension set past gemakkelijk in een standaard hoes samen met een hangmat. Het vervangen van andere hangmat ophanging door De Lesovik SMUK Hammock Suspension set is een kwestie van 3 minuten werk, het systeem past op elk model hangmat die wij hebben en op vele andere hangmatten die op de markt te koop zijn. Alle informatie en gebruikers instructies worden bij de Lesovik SMUK Hammock Suspension set meegeleverd. Door een zorgvuldige selectie van de gebruikte materialen, hebben wij het gewicht van het SMUK-systeem met ongeveer 30 g (18%) verlaagd in vergelijking met concurrerende oplossingen van dezelfde soort.

Let op! De Lesovik SMUK Hammock Suspension kan niet worden gebruikt als klim- en / of bevestigingsmateriaal.

Specificaties:

  • Afmeting verstelbaar van 60 tm 300 cm per zijde
  • gewicht totaal 160 gram
  • maximaal belastbaar tot 250 kg
  • Treehuggers polyester
  • Ophanging Dyneema (polyethyleen)

Specificaties
Materiaal: Dyneema (polyethyleen)
Lengte: 60-300 cm
Breedte: N.V.T.
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Grijs/zwart
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen