• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lesovik SMUK Dyneema ridgeline

€11,95
De Lesovik SMUK Dyneema hangmat ridgeline is een sterk koord die je aan de uiteinden van de hangmat bevestigt, zo maak je de “Hang” van de hangmat comfortabeler
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Lesovik SMUK Dyneema ridgeline

De Lesovik SMUK hangmat ridgeline is een sterk Dyneema koord dat aan de uiteinden van de hangmat is bevestigd. Het vereenvoudigt het ophangen van de hangmat en stelt je in staat om de “Hang” van de hangmat aan te passen, wat een zeer grote invloed heeft op het ligcomfort.

Het relatief losjes ophangen van de hangmat is cruciaal om een ​​comfortabele en gezonde rust te garanderen en het meeste uit uw hangmat ervaring te halen. Bovendien kan je, door een juiste afstelling, gemakkelijker diagonaal liggen in de hangmat.

Met de Lesovik SMUK hangmat ridgeline hoeft je jezelf nooit meer zorgen te maken over het afstellen van de “hang” want als deze eenmaal is ingesteld, blijft deze altijd hetzelfde. Het gebruik van de Lesovik SMUK hangmat ridgeline geeft iedere keer dat je de hangmat ophangt dezelfde vorm van de hangmat, ongeacht de hoek die de ophanglijnen creëren. Wel adviseren wij om de hangmat altijd onder een 30 graden hoek op te hangen zoals in het boek The Ultimate Hang 2 uitgelegd staat.

Wij raden sterk aan om de Lesovik SMUK hangmat ridgeline bij bijvoorbeeld de Draka hangmat te bestellen zodat je zelf de lengte van de ridgeline en daarmee jouw eigen hang gemakkelijk kan instellen!

Zowel de ridgeline als de twee lussen zijn gemaakt van Dyneema-koord met een laag gewicht en hoge sterkte (tot 660 kg). Voor de productie hebben we de methode gebruikt welke hetzelfde is als voor producten die zijn gemaakt voor zeilen en in de boomverzorging. Dit is de zogenaamde Whoopie Sling methode. Bovendien heeft Lesovik een kraaltje op de ridgeline aangebracht, die voorkomt dat deze “whoopie sling” te ver wordt ingekort of beschadigd.

Het proces van het vervangen/bevestigen en aanpassen van de Lesovik SMUK hangmat ridgeline duurt slechts 3 minuten en kan worden gedaan met elke “gathered end” hangmat. De SMUK Ridgeline is compatibel met alle Lesovik-hangmatten en raadzaam om aan bijvoorbeeld de Draka hangmat toe te voegen.. Zie de bijgevoegde instructies voor meer informatie.

Tijdens het kamperen kan de Lesovik SMUK hangmat ridgeline ook dienen als waslijn of gewoon worden gebruikt om delen van jouw uitrusting op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdlampje of nachtlamp.

Specificaties:

  • Geweldige aanvulling op een hangmat ophangsysteem
  • Eenvoudig op bijna alle hangmatten te monteren
  • Zorgt voor een nauwkeurige afstelling van de “hang” van de hangmat
  • Zorgt voordezelfde “hang” en dus hetzelfde comfort elke keer dat je de hangmat ophangt
  • Instelbaar naar wens met de whoopie sling methodiek
  • Handige manier om je spullen te ordenen

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen