• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Light My Fire Fire N Grill

1 / 6
€42,95 €32,95
De Fire N Grill is een kit die buitenkoken eenvoudig en leuk maakt. Maak opnieuw verbinding met de oude kunst van vuur maken.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Light My Fire Fire N Grill

De Fire N Grill is een kit die buitenkoken eenvoudig en leuk maakt. Maak opnieuw verbinding met de oude kunst van vuur maken, voeg gewoon hout toe en je hebt alles wat je nodig hebt om een geweldige maaltijd te bereiden in de natuur. Bevat de volgende producten:

1 x Grandpa's FireGrill De Grandpa's FireGrill is een geweldige manier om nog meer te genieten van je eten! Zet de grill vast op een willekeurige tak of stok en je kan er direct mee aan de slag. Vers gevangen vis grillen met een stukje citroen en kruiden gaat zo wel een stuk makkelijker.

1 x Grandpa's Firefork Deze Grandpa's Firefork mag er wel heel eenvoudig uitzien, maar je zult gauw merken dat het één van de meest veelzijdige grillvorken is. Gebruik het om van alles mee te roosteren boven een vuurtje. Een FireFork past vrijwel om elke stok en de gebogen punten houden het eten stevig vast. Eenvoudig op te bergen door de punten in de bijgeleverde beschermkap te steken.

1 x Firesteel Bio Scout De Firesteels zijn oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger. Het is de eerste vuurstarter gemaakt van magnesium in de vorm van een staaf. Hiermee kun je met behulp van de bijgeleverde RVS schraper vonken produceren van gemiddeld 3000°C. Een onmisbare uitrusting voor survival, jacht, sportvissers en kampeerders.

1 x Tinder-on-a-Rope Tinder-on-a-Rope zijn delen van dennenbomen. Doordat er een hoog gehalte (80%) hars in het hout zit is het zeer licht ontvlambaar.

Totaal gewicht: 223 Gram

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen