• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Light my Fire Firesteel Bio army 2.0

€22,95
Light my Fire Firesteel Bio army in diverse kleuren
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Light my Fire Firesteel Bio army 2.0

LMF Firesteel Bio army 2.0 

De Firesteels waren oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor het Zweedse leger.

Het is de eerste vuurstarter gemaakt van Magnesium in de vorm van een staaf. Hiermee kun je met behulp van de bijgeleverde RVS schraper vonken produceren van gemiddeld 3000°C.

Een Firesteel Scout is goed voor 3.000 keer strijken en een Firesteel Army 12.000 keer strijken.

De Firesteel Bio army 2.0 presteert zelfs op extreme hoogtes met zuurstofarme lucht en het werkt net zo goed in natte toestand. Te gebruiken voor talloze toepassingen van het aansteken van een gaskachel tot het starten van een kampvuurtje.

Deze Firesteel Bio army 2.0 is ook uitgerust met een noodfluitje in de schraper. Een onmisbare uitrusting voor survival, jacht, sportvissers en kampeerders.

Nieuw materiaal per 2019 De Firesteel Bio army 2.0 is gemaakt van biobased plastic. Met oog op een betere toekomst gebruikt Light My Fire vanaf 2019 alleen nog biobased plastic voor de productie van hun producten.

Met "biobased" worden materialen bedoeld die gemaakt zijn van biomassa gewonnen uit plantaardige grondstoffen zoals mais, suikerriet en cellulose. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, zachte, aardse en vredige tinten. Op het gebied van verpakking is ook gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.

  • Lengte totaal: 9,5cm
  • lengte firesteel: 6 cm
  • dikte: 1 cm
  • gewicht: 50 gram

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen