• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Modulaire Slaapzak KL Nederlandse Leger

1 / 2
€119,95
Koud? Niet met het modulaire slaapsysteem van het Nederlandse leger!
Modulaire Slaapzak KL Nederlandse Leger

Modulaire Slaapzak KL Nederlandse Leger is een mummymodel die is opgebouwd uit 3 delen die je kunt samenvoegen.

De modulaire slaapzak van het Nederlandse leger komt in 3 lengte maten (Medium, Large & Extra large) en bestaat uit 4 onderdelen: 

  1. Lakenzak: Deze houdt jouw slaapzak schoon en geeft ook nog een beetje extra isolatie. Deze bevestig je doormiddel van 8 linten die je door de lussen in de slaapzak haalt. De lakenzak heeft een rits en kan ook zonder slaapzak gebruikt worden. Deze lakenzak kan in beide slaapzakken gebruikt worden.
  2. Zomerslaapzak: Een mummiemodel met een gewicht van 1000 gram. Met een pakvolume van 25 cm x 19 cm. De rits zit aan de rechterkant en de capuchon kan afgesloten worden door een vliegennet met rits. Het comfortbereik is tot + 5°C. 
  3. Drie seizoenen slaapzak: Een mummiemodel met een gewicht van 1900 gram. Het pakvolume is 32 cm x 27 cm. De rits zit middenvoor en het comfortbereik is tot -19°C.
  4. CAMO Compressiezak (M90 KL): Hierin kan de complete slaapzak opgeborgen en het pakvolume zo klein mogelijk worden gemaakt.  

Door de zomerslaapzak (met lakenzak) in de drie seizoenen slaapzak te doen ontstaat de winterslaapzak. Deze winterslaapzak moet volgens de cijfers van de fabrikant een comfortbereik -40°C geven. Zelf hebben wij hem met gemak tot -20°C getest. Het pakvolume wordt dan 45 cm x 27 cm. Doordat de ritsen niet op elkaar liggen heb je geen last van een koudebrug en kun je genieten van een comfortabele en warme nachtrust wanneer dat nodig is.

De modulaire slaapzak van het Nederlandse leger komt in 3 lengte maten, nl: 

  1. Medium - lichaamslengte tot 1,8 mtr. Gewicht ca. 3500 gram
  2. Large - lichaamslengte tot 1,9 mtr. Gewicht ca. 3800 gram
  3. Extra large - lichaamslengte tot 2,2 mtr. Gewicht ca. 4100 gram

De lengte en breedte van de Modulaire slaapzak zijn: 

  1. Medium - 2 mtr lang, 80 cm breed bij de schouders en 40 cm aan het voeteneind
  2. Large - 2,2 mtr lang, 80 cm breed bij de schouders en 40 cm aan het voeteneind
  3. Extra large - 2,3 mtr lang, 80 cm breed bij de schouders en 40 cm aan het voeteneind

Voor deze slaapzak is de Bivaktent of Bivy tent ontwikkeld. Wil je dus alle weersomstandigheden kunnen trotseren, dan is een bivy tent een absolute aanrader bij deze slaapzak. 

Let op! Deze slaapzakken zijn gebruikt. De kleur kan daarom afwijken van de kleur op de foto
Sla jouw slaapzak nooit gecomprimeerd op, maar hang hem uit. 

 

Specificaties
Materiaal: N.V.T.
Lengte: Lichaamslengte tot 1,8 m - Lichaamslengte tot 1,9 m - Lichaamslengte tot 2,2 m
Breedte: 40 cm (bij voeten)
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Groen
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 6 beoordelingen
jinthe 28-11-2022
Reviews

na deze slaapzak iets meer dan een jaar in gebruik te hebben kan ik zeggen dat dit 1 van de beste aankopen is geweest van de afgelopen tijd de kwaliteit is top ik heb nog niet bij temperaturen kouder dan -8 graden geslapen maar heb het altijd lekker warm gehad

deborah 03-10-2022
Reviews

Deze slaapzak is echt super goed. Ik heb 3 winterslaapzakken getest en deze is echt de beste. Ik heb het voorbije weekend geslapen met enkel het winterdeel met de lakenzak en het was op het randje van te warm, terwijl ik heel gemakkelijk kou heb. Hij is zeker de moeite waard. Het enige dat ik miste was een zakje om mijn spullen in te doen, maar die heb ik tussen de lakenzak en slaapzak gelegd en dat ging prima.

Robert 27-03-2022
Reviews

Zeer snel geleverd en in zeer goede staat mogen ontvangen. Geweldige slaapzak.

B.A.S.Y Landegent 05-01-2022
Reviews

Erg goede slaapzak warm geslapen

Mira 18-11-2021
Reviews

De slaapzak snel, compleet en in zeer goede staat ontvangen. Ik ben erg blij en tevreden! Dank!

Christopher groom 07-07-2021
Reviews

The sleep system arrived within a couple of days so was a quick delivery. What to say about the product?....I checked the whole of the sleeping bag liner, summer and winter sleeping bags over....they look brand new. Made in July 2007. In terms of quality of the product you couldn't get better. Unfortunately it's still middle of summer so can't test the thermability to its full extent until winter but as far as the quality of the product its clearly a 5 stars. Would definitely recommend the product from Bushpappa. Thanks very much!

5 sterren op basis van 6 beoordelingen