• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Njord Pelle Puukko

1 / 6
€54,95 €44,95
Een Njord Pelle Puukko bushcraftmes is een dagelijks gebruiksvoorwerp, een onmisbaar gereedschap voor het werken in de wildernis, de jacht en de visserij.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Njord Pelle Puukko

De Njord Pelle Puukko is een warme vacht die de kou van een gure winter verdrijft en een behaaglijk leven creëert.

De Njord Pelle Puukko bushcraftmes is traditioneel Scandinavisch ontwerp. Een Pelle Puukko is een universeelmes waarvan het design gevormd is door eeuwen gebruik. Dit maakt de Pelle Puukko een alleskunner, een betrouwbare partner in het bos, bij het wandelen, het jagen of op het water. Het lemmet is gemaakt van hand gesmeed carbon staal, zijn vorm blinkt uit in zijn eenvoud. De Pelle Puukko bushctraftmes heeft een traditioneel gevormd palissander houten handvat, hierdoor is het mes geschikt voor elke handvorm. Het heft is geaccentueerd met een messing krop en bolster, verder is deze ingelegd met een decoratieve houten ring. Het heft is afgewerkt met een traditionele beschermende mix van bijenwas en lijnzaadolie.
Het Njord Pelle Puukko bushcraftmes wordt geleverd met een handgemaakte zwart lederen schede met riemlus en een luxe opbergkist.

De inspiratie voor het design van dit traditionele universeelmes vindt zijn oorsprong in de tijd van de Vikingen. Een Njord Pelle Puukko bushcraftmes is een dagelijks gebruiksvoorwerp, een onmisbaar gereedschap voor het werken in de wildernis, de jacht en de visserij.

Specificaties:

Lengte lemmet: 12.00 cm
Lengte handgreep: 12.00 cm
Lengte totaal: 24.00 cm
Gewicht: 187 gram
Staalsoort: Carbon staal
Hardheid: 57 HRC
Materiaal Handgreep: Palissander hout
Schede: Zwart Leder

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen