• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Njord Petri Damast Puukko

€79,95
De Njord petri damast is een puukko naar traditioneel Scandinavisch ontwerp universeelmes gemaakt van hoogwaardig carbon damaststaal. Nu te koop bij Bushpappa
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Njord Petri Damast Puukko

De Njord petri damast puukko bushcraftmes is de standvastige hoeder bij de poort. Gedreven door zijn liefde voor de mensheid.

De Njord petri damast is een puukko naar traditioneel Scandinavisch ontwerp. De nord petri damast puukko is een universeelmes waarvan het design gevormd is door eeuwen gebruik. Dit maakt de Petri een alleskunner, een betrouwbare partner in het bos, bij het wandelen, het jagen of op het water. Het lemmet is gemaakt van hand gesmeed gelaagd damast staal, zijn vorm blinkt uit in zijn eenvoud. De njord petri damast puukko bushcraftmes heeft een traditioneel gevormd palissander houten handvat, hierdoor is het mes geschikt voor elke handvorm. Het heft is geaccentueerd met een messing krop en bolster, verder is deze ingelegd met een decoratieve houten ring. Het heft is afgewerkt met een traditionele beschermende mix van bijenwas en lijnzaadolie.
De Njord petri damast puukko bushcraftmes wordt geleverd met een handgemaakte bruin lederen schede met riemlus en een luxe opbergkist.

De inspiratie voor het design van dit traditionele universeelmes vindt zijn oorsprong in de tijd van de Vikingen. Een mes was een dagelijks gebruiksvoorwerp, een onmisbaar gereedschap voor het werken in de wildernis, de jacht en de visserij.

De inspiratie voor het design van dit mythische jachtmes vindt zijn oorsprong in de tijd van de Vikingen. De Njord petri damast puukko bushcraftmes is een dagelijks gebruiksvoorwerp, een onmisbaar gereedschap voor het werken in de wildernis, de jacht en de visserij.

Specificaties:

  • Lengte lemmet: 11.50 cm
  • Lengte handgreep: 11.50 cm
  • Lengte totaal: 23.00 cm
  • Gewicht: 204 cm
  • Staalsoort: Carbon staal
  • Hardheid: 57 HRC
  • Materiaal handgreep: Palissander hout
  • Schede: Bruin Leder

Specificaties
Materiaal: Carbon staal/Palissander hout/Bruin Leder
Lengte: 23 cm
Breedte: N.V.T.
Hoogte: N.V.T.
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Bruin/zilver
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen