• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - SUMMER EDITION - BOEK

1 / 1
€24,95
Het boek om veilig buiten te genieten in de vrije natuur in het voorjaar en de zomer. Dit is het eerste boek van Lars Fält dat in het Engels vertaald is.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - SUMMER EDITION - BOEK

Of je nou een dagwandeling gaat maken of een lange kano-expeditie, dit boek leert je wat je moet weten om veilig van je tijd in de buitenlucht te genieten.

Van de eerste planning en voorbereiding tot het navigeren in de wildernis, het omgaan met buitenwerktuigen en het omgaan met noodsituaties, in dit boek vind je een schat aan praktische kennis en overlevingsvaardigheden voor zowel de beginnende - als de doorgewinterde reiziger.

Geschreven in een duidelijke, informatieve stijl en voorzien van prachtige illustraties, zul je merken dat het plannen van een outdoortrip makkelijker is na het lezen van dit boek.

Lars Fält

Lars Fält is een wereldberoemde expert op het gebied van survival en bushcraft.

Na een buitengewone militaire carrière waarin hij in 1980 de Survival Unit van het Zweedse leger oprichtte, heeft Lars meer dan tien boeken geschreven over overlevingsvaardigheden en het buitenleven.

Hij heeft veel samengewerkt met inheemse volkeren over de hele wereld, van Siberië en Canada tot Australië, en gebruikt zijn ervaring en kennis nu niet alleen om les te geven aan het leger, maar aan ons allemaal.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen