• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - SURVIVAL SKILLS - BOEK

1 / 1
€24,95
Zou je enkele dagen in de wildernis kunnen overleven, zonder contact met de buitenwereld? De antwoorden op deze vraag en meer kan je terugvinden in dit boek.
OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - SURVIVAL SKILLS - BOEK

Survival is een specialisatie op het gebied van outdoorvaardigheden en iets dat met de dag belangrijker wordt naarmate we meer loskomen van de natuurlijke wereld - zelfs degenen onder ons met een liefde voor het buitenleven.

Wat zou je doen als het ergste zou gebeuren? Hoe zou je de weg terug vinden als je verdwaald was? Zou je desnoods enkele dagen in de wildernis kunnen overleven, zonder contact met de buitenwereld?

De antwoorden op deze vragen en meer kan je terugvinden in dit boek.

Outdoors The Scandinavian way – Survival skills bevat een schat aan praktische informatie. Zo leren we hoe we de vaardigheden en kennis van inheemse volkeren kunnen gebruiken om ons te helpen onze overlevingsvaardigheden aan te scherpen, maar ook hoe we bijvoorbeeld een onderdak kunnen bouwen, vuur kunnen maken, veilig water kunnen filteren om te drinken, welk voedsel we uit de natuur kunnen halen en hoe we bepaalde eetbare planten kunnen gebruiken.

Lars Fält

Lars Fält is een wereldberoemde expert op het gebied van survival en bushcraft.

Na een buitengewone militaire carrière waarin hij in 1980 de Survival Unit van het Zweedse leger oprichtte, heeft Lars meer dan tien boeken geschreven over overlevingsvaardigheden en het buitenleven.

Hij heeft veel samengewerkt met inheemse volkeren over de hele wereld, van Siberië en Canada tot Australië, en gebruikt zijn ervaring en kennis nu niet alleen om les te geven aan het leger, maar aan ons allemaal.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen