• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - USING A KNIFE - BOEK

1 / 1
€24,95
Uw gids voor het gebruik van een mes. Dit is het tweede boek van Lars Fält dat in het Engels vertaald is.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
OUTDOORS THE SCANDINAVIAN WAY - USING A KNIFE - BOEK

Het mes is zonder twijfel het belangrijkste gereedschap dat je in de vrije natuur gaat gebruiken. Met een goed mes kun je bijna elke taak uitvoeren die nodig is bij een trip in de wildernis.

Lars Fält zal je door technieken laten zien hoe je veilig met een mes om kunt gaan en, misschien net zo belangrijk, hoe je kinderen leert veilig een mes te gebruiken.

Lars biedt door het hele boek veel tips, waaronder bijvoorbeeld hoe je een kleine boom omhakt, de juiste manier om hout te kloven voor het vuur, hoe je een vuur maakt met een mes en firesteel, en een korte les over het fileren van vis.

Een goed verzorgd mes gaat een leven lang mee, en er is een handig hoofdstuk dat ons laat zien hoe we ons mes moeten onderhouden.

Er is gedetailleerde uitleg over het schoonmaken en slijpen van een mes, en het verzorgen van het handvat en de schede.

Het mes is een essentieel stuk gereedschap geweest in de geschiedenis van de mensheid, en Lars heeft wat over de geschiedenis geschreven, waaronder een fascinerende glimp van enkele van de verschillende soorten die door inheemse volkeren in het noorden werden gebruikt.


Lars Fält

Lars Fält is een wereldberoemde expert op het gebied van survival en bushcraft.

Na een buitengewone militaire carrière waarin hij in 1980 de Survival Unit van het Zweedse leger oprichtte, heeft Lars meer dan tien boeken geschreven over overlevingsvaardigheden en het buitenleven.

Hij heeft veel samengewerkt met inheemse volkeren over de hele wereld, van Siberië en Canada tot Australië, en gebruikt zijn ervaring en kennis nu niet alleen om les te geven aan het leger, maar aan ons allemaal.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen