• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paddle strop (handgemaakt)

€49,95
De paddle strop van Made by Mieke is duurzaam en de materialen zijn hergebruikt. Het gebruik van de paddle strop is eenvoudig maar effectief.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Paddle strop (handgemaakt)

Made by Mieke Laat haar inspireren door wat er op haar pad komt. Hout, leer en andere materialen zijn de basis voor de producten en zijn allemaal hergebruikt en duurzaam. Het hout van de paddle strop is gemaakt van eiken hout en het leer is van tuigleer.

Een paddle strop is een essentieel gereedschap voor iedereen die serieus bezig is met het onderhouden en scherp houden van scheermessen, keukenmessen en andere snijdende instrumenten. De paddle strop is een platte, stevige plank waarbij beide zijden bekleed zijn met leer of strop materiaal.

Het gebruik van een paddle strop is eenvoudig maar effectief. Om een mes te scherpen, wordt de lemmet langs de stroppen gewreven met een lichte druk en een consistente beweging. Het leer helpt bij het polijsten van het lemmet en het verwijderen van microscopisch kleine braampjes, terwijl het canvas of linnen helpt bij het opnieuw uitlijnen van de snijkant.

Een paddle strop biedt stabiliteit tijdens het slijpproces, wat resulteert in een gelijkmatige en consistente slijping. Het platte ontwerp maakt het gemakkelijk om verschillende slijp polijsten te gebruiken voor het verwijderen van materiaal en de uiteindelijke afwerking

Naast het scherpen van messen, kan een paddle strop ook worden gebruikt voor het onderhouden van reeds scherpe messen, waardoor ze hun snijvermogen behouden tussen slijpbeurten door. Regelmatig gebruik van een paddle strop kan de levensduur van een mes verlengen en zorgen voor een optimale prestatie.

Specificaties:

  • Lengte: 34,5 cm
  • Breedte: 6 cm
  • Gewicht: 260 gram

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen