• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robin Wood Carving Bijl Large

€124,95
De Robin Wood Carving bijl en vlijmscherpe bijl die alles aankan, van het vellen van kleine bomen tot het splijten van brandhout, maar waar hij echt in uitblinkt is als Carving bijl.
Robin Wood Carving Bijl Large

De Robin Wood Carving bijl Large

De Robin Wood Carving bijl Large van Wood Tools is vlijmscherp en kan alles aan, van het vellen van kleine bomen tot het splijten van brandhout, maar waar hij echt in uitblinkt is als Carving / houtsnij bijl.

Het gewicht van de kop is 750 gram en het totale gewicht van de Robin Wood Carving bijl Large is ongeveer 975 gram, de steellengte is 35 cm. Deze zwaardere versie van de Carvin bijl is ideaal voor het grovere werk, zoals het hakken van Kuksa's of schalen, of gewoon voor de houtbewerker die graag iets met wat meer gewicht en pit in handen heeft.

Een scherpe bijl blijft alleen scherp als de rand wordt beschermd, wij hebben daarvoor een geweldige leren schede, die je er met korting bij kunt bestellen door een vinkje te plaatsten in Checkbox. 

Vanwege de aard van de natuurlijke materialen die voor de Robin Wood Carving Bijl Large gebruiken, kunnen de kleuren en patronen van het handvat variëren, evenals de kleuren en texturen van de schede.

Specificaties

  • Gewicht Bijlkop: 750 gram
  • Gewicht totaal: 975 gram
  • Lengte steel: 35 cm
  • Lengte snede: 11 cm

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen