• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Silky Gomboy Curve Professional Outback Edition 240-8

€64,95
Deze zaag is speciaal ontworpen voor gebruik door jagers en bushcrafters. Je kunt er naast hout ook botten mee zagen.
Silky Gomboy Curve Professional Outback Edition 240-8

De Silky Gomboy Outback Edition is de outdoor editie van de normale Silky Gomboy zagen. Dat wil zeggen dat hij speciaal is ontworpen voor jagers en bushcrafters. Zo is deze Japanse zaag ideaal voor het doorzagen van hout en botten. HIj is lichtgewicht en heeft een compact formaat. Daardoor neem je deze zaag gemakkelijk overal mee naartoe!

Zaag voor bushcraft en jagen

Wat is dan het verschil tussen deze zaag en de reguliere Silky Gomboy? Silky heeft het zaagblad van deze Gomboy Curve Outback Edition dikker en stijver gemaakt, daardoor is hij 100% outdoor proof. Ook is er op het zaagblad en de tanden een zwarte coating van een nikkel/tin mix aangebracht. Dit verlengd de levensduur van het zaagblad en levert geweldige zaagprestaties. Bovendien is de kleur van het zaagblad donker en niet reflecterend, waardoor je minder goed zichtbaar bent in het donker. Wel zo handig tijdens het jagen.

Silky zaagblad

Het gebogen zaagblad van de Silky Gomboy Curve Outback Edition is gemakkelijk te hanteren en houdt de zaag stevig vast in de zaagsnede. Je gebruikt de vergrendelknop om het zaagblad gemakkelijk in en uit te vouwen. Gebruik deze knop ook om de zaag in te stellen in twee verschillende zaagposities. De Silky Gomboy Curve Outback Edition wordt standaard geleverd inclusief transparante hardcase.

De handgreep

De handgreep van deze zaag is gemaakt van een hout/composiet samenstelling genaamd 'Arbor Composite'. Dit materiaal zorgt voor een comfortabele grip en een superieure controle. De greep is wat harder dan de gebruikelijke GOM rubberen greep van Silky, maar biedt meer grip met vettige substanties.

Specificaties

  • Materiaal: Authentic Premium Japanese Steel
  • Bladlengte: 240 mm
  • Vertanding: 8 tanden per 30 mm
  • Afmetingen uitgevouwen: 500 x 60 x 20 mm
  • Afmetingen ingevouwen: 270 x 60 x 20 mm
  • Gewicht: 288 g
  • Kerf: 1.3 mm

Specificaties
Materiaal: Authentiek Premium Japans Staal
Lengte: 50/27 cm
Breedte: 6 cm
Hoogte: 2 cm
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Zwart/ bruin
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen