• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Snugpak lichtgewicht Bivvy bag Slaapzak hoes Olive

1 / 2
€109,95
De Snugpak Bivvi Bag kan worden opgevouwen of in de stuffzak gepropt worden als integraal onderdeel van je Bushcraft uitrusting, met of zonder slaapzak
Snugpak lichtgewicht Bivvy bag Slaapzak hoes Olive

Met z'n kleine volume en uitzonderlijk lichtgewicht eigenschappen kan de Snugpak Bivvi Bag worden gebruikt als het absolute minimum voor wildkamperen in de zomer of in combinatie met een slaapsysteem en luchtmat voor geplande kampen het hele jaar door.

De waterkolom van 5000 mm van de lichtgewicht Snugpak Bivvi Bag zorgt voor water- en winddichtheid en creëert een gesloten microklimaat dat de luchtvochtigheid verhoogt en de lichaamstemperatuur op peil houdt door bescherming tegen verdampings- en convectiewarmteverlies. De technische stof van de lichtgewicht Snugpak Bivvi Bag, Paratex Dry, is ademend, waardoor opgesloten vocht uit het microklimaat kan ontsnappen, zodat je warm, droog en comfortabel blijft.

De lichtgewicht Snugpak Bivvi Bag kan worden opgevouwen of in de stuffzak gepropt worden als integraal onderdeel van je Bushcraft uitrusting, met of zonder slaapzak. Het is de ideale keuze voor outdooravonturen, bushcraft en overleven in noodsituaties.

De lichtgewicht Snugpak Bivvi Bags zijn compatibel met de meeste slaapzakken.

Opmerking: De lichtgewicht Snugpak Bivvi Bags hebben een harde coating en hoewel ze ontworpen zijn om te ademen, kan er niet genoeg lucht door de stof om het ademend vermogen te behouden. Om verstikkingsgevaar te voorkomen, mag het Bivvi Bag systeem niet volledig worden afgesloten.

Specificaties:

  • Gewicht: 300g / 11oz
  • Extra lang gewicht: 320g / 11oz
  • Afmetingen verpakking: 13cm x 10cm / 5" x 4"
  • Materiaal: Paratex
  • Waterkolom: 5000mm (100% waterdicht)

Wordt geleverd met een stuffzak

Specificaties
Materiaal: Paratex
Lengte: 10cm
Breedte: 10cm
Hoogte: 13cm
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Groen
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen