• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Snugpak Special Forces Bivvi Bag Slaapzak hoes Olive

€129,95
Deze Bivvi Bag is ontwikkeld voor het weer in Groot-Brittannië en beschermt je dus overal ter wereld perfect tegen verdampings- en convectiewarmteverlies.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Snugpak Special Forces Bivvi Bag Slaapzak hoes Olive

De Snugpak Special Forces Bivvi Bag is ontwikkeld voor de weersomstandigheden in Groot-Brittannië en beschermt je dus overal ter wereld perfect tegen verdampings- en convectiewarmteverlies. Dit is dan ook één van de Tien meest Essentiële Items voor Hillwalking, Bergbeklimmen, Bushcraft en Survival avonturen.

De niet-vergrendelende ritssluiting over de halve lengte aan de voorkant zorgt ervoor dat je snel in en uit kunt stappen, als je snel moet gaan en elke seconde van cruciaal belang is.

Met z'n klein volume en uitzonderlijk lichte eigenschappen kan de Snugpak Special Forces Bivvi Bag worden opgevouwen of ingepakt als een stevig item in jouw rugzak, of je laat hem om jouw slaapzak zitten.

De bivvi-zak, een afkorting van bivouac, een Frans woord dat 'tijdelijk kampement' betekent, kan worden gebruikt als het absolute minimum voor lichtgewicht en langere tochten, het hele jaar door. De Snugpak Special Forces Bivvi Bag werkt ook in noodgevallen om je te beschermen tegen de weerselementen als je in minder ideale omstandigheden bent beland.

De technische stof van de Snugpak Special Forces Bivvi Bag, Paratex Dry, is ademend, zodat opgesloten vocht uit het microklimaat kan ontsnappen, zodat je warm, droog en comfortabel blijft. Paratex Dry voert vocht af uit het slaapsysteem met een indrukwekkende 7,5 liter vocht per m² per 24 uur.

Als je beschutting zoekt tegen de weerselementen, zul je blij zijn voor de superieure technische kenmerken van de Snugpak Special Forces Bivvi Bag en zelfverzekerd op pad kunnen, omdat je weet dat je bent uitgerust om de slechtste weersomstandigheden het hoofd te bieden.

De Snugpak Special Forces Bivvi Bag is de ideale keuze voor al jouw Bushcraft-, hiking, Survival avonturenl en noodsituaties.

Een waterkolom van 5000 mm zorgt voor een waterdichte en winddichte duurzaamheid en creëert een ingesloten microklimaat dat de luchtvochtigheid verhoogt en de lichaamstemperatuur op peil houdt door verdampings- en convectiewarmteverlies tegen te gaan.

Let op: Snugpak Bivvi Bags hebben een stevige coating en hoewel ze ontworpen zijn om te ademen, kan er niet voldoende lucht door de stof om te blijven ademen. Om verstikking te voorkomen mag je een Bivvi Bag systeem niet volledig afsluiten.

Specificaties:

  • Gewicht: 340g / 12oz
  • Extra lang gewicht: 400g / 14oz
  • Verpakkingsgrootte: 14cm x 10cm
  • Materiaal: Paratex
  • Waterkolom: 5000mm (100% waterdicht)

Wordt geleverd met een stuffzak om hem te vervoeren.

Specificaties
Materiaal: Paratex
Lengte: 10cm
Breedte: 10cm
Hoogte: 14cm
Inhoud: N.V.T.
Kleur: Groen
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen