• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Slaapmatten

Merken
Bushmen Slaapmat Alu 10 mm
€9,95 €8,95
+
Bushmen Camo 8 mm slaapmat
€11,95 €10,95
+
Bushmen Self Inflating Mat FIT 480
€79,95
+
Bushmen Self Inflating Mat FIT 640
€84,95
+
Bushmen Self Inflating Mat FIT 600
€89,95
+
Bushmen Self Inflating Mat FIT 800
€94,95
+

Ben jij vaak in de buitenlucht te vinden of ga je vaak kamperen? Dan is het ideaal om een slaapmat mee te nemen! Onze slaapmatten zijn ontzettend comfortabel en hebben een hoge warmte-isolatie. Dankzij de isolatie R-waarde van 1,5 gebruik je de slaapmat tijdens de lente, zomer en herfst. Wij weten dat een goede nachtrust ontzettend belangrijk is om je dag goed te beginnen. 

Verschillende soorten slaapmatten 

Wij bieden verschillende soorten slaapmatten aan van het merk Bushmen. De Bushmen Camo 8mm is een slaapmat met een dikte van 8mm. De slaapmat weegt 200 gram waardoor je deze lichtgewicht slaapmat heel eenvoudig meeneemt op reis! De naam van de slaapmat zegt eigenlijk al genoeg, de Bushmen Camo. De slaapmat heeft een prachtige camouflage kleur waardoor jij je helemaal thuis voelt in de buitenlucht! 

De Bushmen alu 10mm is een lichtgewicht slaapmat met een dikte van 10mm. Deze is ideaal voor de koude avonden. De aluminium laminering zorgt namelijk voor isolatie. De lichtgewicht slaapmat is heel eenvoudig op te rollen en met de 2 klittenbandriemen neem je deze gemakkelijk mee op reis. Ideaal toch? 

Outdoor slaapmat 

De outdoor slaapmatten horen tot de basisuitrusting van elke outdoor activiteit. Onze outdoor slaapmatten verhogen het slaapcomfort in je tent enorm. Ze beschermen je niet alleen tegen de kou en de natuur, maar zorgen er ook nog eens voor een comfortabel slaapoppervlak. Bovendien gebruik je een outdoor slaapmat ook heel eenvoudig als antislipmat voor je favoriete yoga of sportoefeningen. Dit betekent dat je outdoor slaapmat veel meer is dan alleen een slaapmat. Multifunctioneel dus! 

Lichtgewicht slaapmat kopen bij Bushpappa 

Ben jij op zoek naar een lichtgewicht slaapmat? Dan ben je bij de Bushcraftshop van Bushpappa aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk niet alleen maar outdoor producten, maar organiseren ook reizen & workshops. Dit zorgt ervoor dat wij precies weten wat jij nodig hebt tijdens je outdoor activiteit. 

Bestel jij voor 17:00 uur je lichtgewicht slaapmat? Dan wordt deze dezelfde dag nog naar je toe gestuurd! Heb je vragen omtrent de slaapmatten of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)621912687