• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stormaanstekers & lucifers

Merken
True Utility FireWire TurboJet Lighter stormaansteker
€11,95
+
Uco Stormproof Matches
€6,95
+
Uco Survival Matches Stormproof Lucifers
€5,50
+
Uco Stormproof Match Kit
€11,95
+
Uco Stormproof Torch & Tape
€19,95
+

Stormaanstekers en lucifers

Op een serieuze survival of bushcraft trip zul je vroeg of laat vuur (willen) maken. Een firesteel is ideaal, maar met een stormaansteker of stormlucifers heb je gewoon altijd vuur bij de hand. Uiteraard moet je dan nog steeds brandbaar materiaal hebben, maar het begin is er. En snel. Koop een stevige stormaansteker of wind- en regenbestendige stormlucifers in onze webshop en je zit nooit zonder vuur.

Soorten en merken

Een stormaansteker, ook wel turbo aansteker genoemd, heeft een zeer krachtige vlam en wordt meestal met een elektrische vonk ontstoken, waardoor de aansteker onder alle weersomstandigheden blijft branden. Ideaal dus voor bushcraft of een survival. 

Stormaansteker of stormlucifers kopen

Zowel stormaanstekers als windbestendige stormlucifers zijn te koop in onze webshop. Want ook waterdichte survival lucifers zijn betrouwbare hulpstukken voor tijdens je outdoor trip. Deze lucifers zijn voorzien van een extra lange kop waardoor ze beter en langer branden en worden geleverd in een plastic, waterproof doosje met meestal verschillende strijkvlakken. Dus zelfs na regen of of een wilde kanotocht blijven je lucifers veilig. Bestel jouw ideale turbo aansteker of regenbestendige lucifers in onze webwinkel.