• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wilma's of Sweden Lanoline zalf No.80

€9,95
Wilma Naturprodukter Lanolinezalf met Varens en Berk. Ideaal bij droge, gekloofde of geïrriteerde huid. Lanonline is afkomstig van schapenwol en zorgt voor een flexibele, zachte en soepele huid.
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!! Je hebt nog: 03:39 uur
Wilma's of Sweden Lanoline zalf No.80

Met deze verzorgende en verzachtende lanoline zalf van Wilma Naturprodukter herstelt u snel een droge, gebarsten en geïrriteerde huid.

Wilma Naturprodukter Lanoline is een natuurlijk vet product dat wordt gewonnen uit schapenwol. Een vet dat de poriën niet verstopt en dat een uitstekend vermogen heeft om het natuurlijke vocht van de huid te behouden en zacht en soepel te houden. Wilma Naturprodukter Lanoline beschermt onze huid op dezelfde manier als wol de schapen beschermt tegen weer, wind en uitdroging.

Wilma Naturprodukter Lanoline heeft een onovertroffen hydraterende werking en houdt de huid glad en zacht. Het bedekt, beschermt, houdt vocht vast, verzacht en is geschikt voor op handen en voeten, droge huid, snijwonden, schaafwonden, de lijst kan zo lang worden gemaakt als je wilt, terwijl de huid kan ademen.

In verband met de hygiënische aard van Wilma Naturprodukter producten, kunnen deze helaas niet geretourneerd worden. 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen