• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Defcon 5

Merken
Defcon 5 Dump Pouch - Olive Drab
€17,20
+
Defcon 5 Dump Pouch - Olive Drab
€21,20
+
Defcon 5 IFAK Medic Pouch
€27,80
+
Defcon 5 Quick Release Medical Pouch - Olive Drab
€29,20
+
Defcon 5 Command Panel Pouch
€30,99
+
Defcon 5 Toilettas - OD, Black of Camo
€31,60
+
Defcon 5 Boogjes voor Bivi tent
€36,95
+
Defcon 5 DUFFLE BAG 55 lt
€46,95
+
Defcon 5 Tactical Back Pack 40L HYDRO Compatible
€61,95
+
Defcon 5 Tactical 35 liter Backpack
€69,95
+
Defcon 5 Easy Pack 45 ltr
€89,95
+
Defcon 5 Bivi Tent Olijf Groen
€179,00 €134,25
+
Defcon 5 Bivi Tent - Vegetato Italiano
€179,00 €179,00
+
Defcon 5 Double Bivi tent 2 persoons Vegetato Italiano
€349,95
+
Defcon 5 Double Bivi tent 2 persoons OD Groen
€349,95
+

DEFCON, het Amerikaanse acroniem voor DEFense CONdition, staat voor de hoogste graad van bescherming en doeltreffendheid van onze producten.
Al onze artikelen zijn onmiddellijk beschikbaar en garanderen een hoge prestatie bij alle gebeurtenissen en weersomstandigheden.
DEFCON 5, het gecodificeerde minimale gevaarniveau, geeft het gevoel van maximale verdediging en gegarandeerde veiligheid.

Eenheid is kracht, zoals in een familie.
DEFCON 5, een toonaangevend bedrijf in Italië, werd opgericht binnen de gevestigde, historische FOX groep, met hoofdzetel in Maniago, Stad van de Messen.
Een lange en heftige familiegeschiedenis, een persoonlijke roeping om te ontwerpen en een grote ervaring op het gebied van militaire benodigdheden zijn onze sterke punten.
Dankzij distributeurs in Duitsland, Frankrijk en Spanje, en een uitgebreid netwerk van agenten, is DEFCON 5 een referentie op de wereldmarkt.

Tijd is onze bondgenoot.
Wij bieden nieuwe en beproefde militaire uitrusting en accessoires voor het Italiaanse en buitenlandse leger, met de hoogste gecertificeerde kwaliteit.
Wij werken ook aan projecten en oplossingen voor defensie en veiligheid, die allemaal gekenmerkt worden door een hoog niveau van innovatie en een strenge keuze van materialen.
In onze laboratoria anticiperen wij op de behoeften van onze klanten en bieden wij antwoorden die nieuwe normen bepalen.
Voordat onze artikelen in productie gaan, worden ze op bruikbaarheid en betrouwbaarheid getest door onze medewerkers, die op verschillende operationele terreinen actief zijn.
Ons volledig gedigitaliseerd magazijn garandeert gegevensuitwisseling in real time, traceerbaarheid en beschikbaarheid van de producten, snelle bestellingen en onmiddellijke levering.

We zijn trots op het vertrouwen dat we krijgen.
Wij zijn officiële leveranciers van NAVO-legers (NAVO CAGE CODE: AG427) : de door ons ontwikkelde en vervaardigde producten werden als doeltreffend beschouwd, zowel wat kwaliteit als gebruik betreft.
De meeste van de artikelen die wij voor VN- en NAVO-missies hebben geleverd, zijn gecodeerd met de code N.U.C.
Sinds 10 juli 2013, is DEFCON 5 bekroond met de UNI EN ISO 9001 certificatie:2008 - Int 2015 (2018).
De positieve feedback die wij voortdurend krijgen op de meest gerenommeerde internationale beurzen bevestigen het succes van onze producten, mede dankzij een doeltreffende kwaliteit/prijsverhouding.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)