• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Defcon 5

Merken
Defcon 5 Dump Pouch - Olive Drab
€17,20
+
Defcon 5 Dump Pouch - Olive Drab
€21,20
+
Defcon 5 IFAK Medic Pouch
€27,80
+
Defcon 5 Quick Release Medical Pouch - Olive Drab
€29,20
+
Defcon 5 Command Panel Pouch
€30,99
+
Defcon 5 Toilettas - OD, Black of Camo
€31,60
+
Defcon 5 Boogjes voor Bivi tent
€36,95
+
Defcon 5 DUFFLE BAG 55 lt
€49,95
+
Defcon 5 Tactical Back Pack 40L HYDRO Compatible
€69,95
+
Defcon 5 Tactical 35 liter Backpack
€69,95
+
Defcon 5 Easy Pack 45 ltr
€89,95
+
Defcon 5 Bivi Tent - Vegetato Italiano
€159,95
+
Defcon 5 Bivi Tent Olijf Groen
€159,95
+
Defcon 5 Ares Backpack 50 ltr
€234,95
+
Defcon 5 Double Bivi tent 2 persoons Vegetato Italiano
€349,95 €295,95
+
Defcon 5 Double Bivi tent 2 persoons OD Groen
€349,95 €295,95
+
DEFCON 5 LONG RANGE RUGZAK 100 lt
€339,95
+

Ontdek DEFCON 5 militaire uitrusting

Wij zijn trots op het aanbieden van een uitgebreide collectie DEFCON 5 producten, een merk dat staat voor de hoogste mate van bescherming en doeltreffendheid. Vanuit onze passie voor avontuur en veiligheid brengen we jouw de beste militaire uitrusting en accessoires.

Over DEFCON 5

DEFCON 5, oorspronkelijk gelanceerd binnen de gerenommeerde FOX groep uit Maniago, Italië, staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare militaire uitrusting en accessoires. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder tactische kleding, rugzakken, en survival gear, ontworpen om te presteren onder zware omstandigheden. Erkend als officiële leverancier voor NAVO-legers, onderstreept DEFCON 5's toewijding aan kwaliteit met certificeringen zoals de UNI EN ISO 9001. Met distributiekanalen in Europa en daarbuiten, garandeert DEFCON 5 kwaliteit en betrouwbaarheid voor professionals en avonturiers wereldwijd.

Kwaliteit en functionaliteit van DEFCON 5

In de wereld van tactische uitrusting en outdoor gear staat DEFCON 5 bekend om haar kwaliteit en functionaliteit. Elk product, van hoogwaardige tactische kleding tot robuuste rugzakken en survival accessoires, is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Dit betekent dat DEFCON 5 producten niet alleen voldoen aan de strenge eisen van militair personeel, maar ook uitermate geschikt zijn voor outdoor liefhebbers die geen genoegen nemen met minder dan het beste. De combinatie van duurzame materialen, geavanceerde technologieën en doordachte ontwerpen maakt DEFCON 5 uitrustingen tot een essentiële keuze voor iedereen die zich in veeleisende omstandigheden begeeft.

Innovatie

Ook zet DEFCON 5 zich sterk in voor innovatie, getuige de continue ontwikkeling van nieuwe producten die de grenzen van wat mogelijk is verleggen. Met een duidelijke focus op de toekomst, luistert DEFCON 5 naar de feedback van zijn gebruikers om producten te ontwikkelen die niet alleen aan de huidige, maar ook aan toekomstige behoeften voldoen. DEFCON 5 streeft naar voortdurende verbetering. 

Toepassing van DEFCON 5

DEFCON 5 producten zijn ontworpen om de gebruiker maximale efficiëntie en comfort te bieden, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Elk item in het assortiment, van kleding tot uitrustingsstukken, is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, gericht op innovatie en gebruikersgemak. De producten worden uitgebreid getest in diverse omgevingen om hun duurzaamheid en functionaliteit te waarborgen, waardoor DEFCON 5 uitrustingen betrouwbaar zijn voor zowel militaire operaties als outdoor avonturen.