• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bivy tent of Bivakzak kopen

Merken
Enkelboogs bivi tent van Gore-Tex XL
€129,95
+
Enkelboogs bivi tent van Gore-Tex L
€109,95
+
Goretex hoes / Bivakzak voor de M90KL leger slaapzak
€69,95
+
Defcon 5 Bivi Tent Olijf Groen
€179,00
+
Defcon 5 Bivi Tent - Vegetato Italiano
€179,00
+
SOL Escape Bivakzak Oranje of Groen
€99,95
+
DD Magic Carpet Regular Size
€21,95
+
Defcon 5 Double Bivi tent 2 persoons OD Groen
€349,95
+
SOL Nood Bivakzak
€19,95
+
SOL Escape Bivakzak Lite
€69,95
+
DD Magic Carpet XL Size
€26,95
+
Defcon 5 Double Bivi tent 2 persoons Vegetato Italiano
€349,95
+
SOL Thermisch Nooddeken XL
€23,95
+
Boogje voor enkelboog bivi tent
€19,00
+
Defcon 5 Boogjes voor Bivi tent
€36,95
+

Bivy tent of Bivakzak kopen

Wil jij een bivy tent of bivakzak kopen? Ons assortiment bestaat uit bivakzakken en bivy tenten die gebruikt zijn door het Nederlandse leger en in zeer goede staat verkeren. Als échte bushcrafter mag een bivy tent of een bivakzak niet ontbreken aan je survival uitrusting. Door de bivakzak of bivy tent te kopen in onze webshop slaap je altijd lekker droog zonder last te hebben van de wind.

Welke bivy tent of bivakzak ga jij kopen?

De bivakzak is een ademende, winddichte en waterdichte hoes die je om de slaapzak doet. Hierdoor wordt de slaapzak nog comfortabeler, vooral als je in de buitenlucht slaapt. We hebben een bivakzak die je gebruikt voor je M90 leger slaapzak. Wil je een bivakzak of een bivy tent met een muskietennet kopen? Bekijk ons aanbod en kies ervoor om de bivakzak of bivy tent te kopen die past bij jouw survival avonturen. Om het af te maken heb je natuurlijk ook een tarp nodig. Zo blijf je helemaal droog en beschut tijdens je bushcraft avontuur.

Leef in de natuur als bushcrafter

‘Bushpappa’ wil bushcraften voor iedereen beschikbaar maken en hoopt dat meer mensen het leven met en in de natuur zullen omarmen. Wat ooit begon als hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze bushcraftshop, waarvan het assortiment aan bushcraft en survival producten alleen maar toeneemt. We bieden zelfs bushcraft cursussen aan voor beginnende en ervaren survivallers. Net zoals de behoeftes en wensen van bushcrafters zullen veranderen; want als bushcrafter is er zoveel om bij te leren en te ontdekken. Weet je niet zeker welk product het meest geschikt is voor je bushcraft avonturen of wil je weten welke bivakzak of bivy tent je het beste kunt kopen? Vergelijk dan onze producten in de webshop met de product vergelijker. Liever persoonlijk advies? We zijn bereikbaar voor al je vragen via +31621912687  of stuur een e-mail naar [email protected]. Goed om te weten: studenten krijgen 10% korting in onze bushcraftshop.