• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verlichting

Merken
Olight H1R NOVA oplaadbare Multi Light
€79,95
+
Olight H2R NOVA Multi Light oplaadbare hoofdlamp
€92,95
+
Princeton Tec Bot Lime hoofdlamp
€19,95
+
Fiskars Norden N10 Outdoorbijl
€69,95
+
Princeton Tec Fuel 4 Black Hoofdlamp
€32,95
+
Fiskars Norden N7 Outdoorbijl
€64,95
+
Olight Array oplaadbare hoofdlamp
€74,95
+
Princeton Tec Bot Wit/Roze kinder hoofdlamp
€19,95
+
Olight RCR123A 3V 1500mAh
€3,00 €2,00
+
Olight Perun Kit
€110,00
+
Princeton Tec Bot Roze hoofdlamp
€19,95
+
Princeton Tec Fuel 4 Pink Hoofdlamp
€32,95
+
Princeton Tec Byte Rood hoofdlamp
€31,95
+

Survival verlichting

Survivallen en bushcraften zul je vooral in daglicht doen, maar ook als de zon onder is, wil je de mogelijkheid hebben om, zonder ongelukken, actief bezig te zijn in bos of woud. Dan is enige (kunstmatige) verlichting absolute noodzaak. Survival verlichting is er meestal in de vorm van een zaklamp of hoofdlamp. Zaklampen kent iedereen maar de survival-varianten zijn extra robuust, compact en sterk, met veel lumen aan lichtopbrengst en een bereik van soms wel 150 meter. Het mooie van een hoofdlamp, zoals een van Princeton Tec, is dat je je handen vrij hebt. Lantaarns en light sticks zijn nog enkele andere outdoor verlichtingsopties.

Soorten en merken

Survival zaklampen - bijvoorbeeld van topmerk Olight - zijn meestal voorzien van een krachtige ledlamp. Ze hebben vaak een grote reikwijdte, zijn doorgaans waterdicht en kunnen tegen een stootje. Een hoofdlamp zet je met een elastische band vast aan je hoofd en schijnt altijd voor je uit. Ze zijn voorzien van een of meerdere ledlampjes en doen in kracht niet onder voor een gemiddelde zaklamp. Als je een lamp neer moet kunnen zetten, is een (storm) lantaarn de beste optie.

Survival verlichting kopen

Ook survival verlichting koop je in de webshop van Bushpappa. Bedenk wat de beste oplossing is voor jouw survivalstijl. Ook is het handig om te bepalen hoe vaak je de lamp gaat gebruiken. Is dit veel, dan is het zaak een hoofd- of zaklamp te kiezen met een batterij die lang meegaat. Voor subtiele verlichting, noodlicht of om spullen te markeren, is het overigens ook een goed idee een aantal light sticks of break lights te kopen.