• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grayl

Merken
Grayl reserve filter voor Ultrapress en Ultralight
€34,95
+
Grayl Geopress reserve filter
€34,95
+
GRAYL Ultrapress Waterfilter Purifier
€88,95 €79,95
+
GRAYL Geopress Outdoor Waterfilter Diverse Kleuren
€109,89 €94,95
+
Grayl UltraPress Purifier Titanium Fles met Waterfilter - 500ml
€239,95
+

De makers van Grayl bracht honderden nachten door in tenten in het achterland en duizenden dagen in ontwikkelingslanden. Ze hebben gewerkt, gespeeld en geleefd op plaatsen waar toegang tot veilig, schoon water een noodzaak is. Of ze nu op pad zijn om te drinken uit een vuile beek, om te tanken in een twijfelachtige gootsteen van een hotel in Peru, of om voorbereid te zijn op een noodgeval.

Schoon en veilig water is een fundamenteel element van het leven en een belangrijk ingrediënt van elk avontuur. GRAYL stelt reizigers en avonturiers in staat om producten te ontwikkelen die hun zelfvoorziening en veilige doorgang bevorderen, waar ze ook gaan.

Van een servetschets in een bar in Seattle tot een groeiende obsessie om de perfecte reiniger te maken. GRAYl's eerste Kickstarter haalde meer dan 250.000 dollar op van reizigers en avonturiers uit alle hoeken van de wereld.

GRAYL wilde een revolutie teweegbrengen op het gebied van draagbare zuivering en ontwierp in dit proces de meest veelzijdige, snelste en eenvoudig te gebruiken zuiveraar ter wereld. Zodat iedereen kon tappen en veilig drinken uit schetsmatige spigots, hotel putten, troebele rivieren, waterputten of meren.

GRAYL geeft veel om de planeet en ze doen wat ze zeggen. Ze doneren minimaal 1% van elke verkoop aan goede doelen en non-profitorganisaties.