• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grayl

Merken
Grayl reserve filter voor Ultrapress en Ultralight One-way-valve
€34,95
+
Grayl Geopress reserve filter One-way-valve
€34,95
+
GRAYL Ultrapress Waterfilter Purifier
€99,95 €84,95
+
GRAYL Geopress Outdoor Waterfilter Diverse Kleuren
€119,95 €99,95
+
Grayl UltraPress Purifier Titanium Fles met Waterfilter - 500ml
€239,95 €210,95
+

Of je nu een outdoor activiteit onderneemt of aan het bushcraften bent, GRAYL heeft je gedekt als het gaat om veilig water drinken. De drinkfles met filter, gebruikt voor outdoor activiteiten, is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol in kleuren. Ontdek het assortiment nu!

Wat is GRAYL en hoe is het ontstaan?

De makers van GRAYL hebben honderden nachten doorgebracht in tenten in afgelegen gebieden en duizenden dagen in ontwikkelingslanden. Ze hebben gewerkt, gespeeld en geleefd op plaatsen waar toegang tot veilig, schoon water een absolute noodzaak is. Of het nu gaat om het drinken uit een vervuilde beek, het tappen uit een twijfelachtige gootsteen in een hotel in Peru, of het voorbereiden op noodsituaties.

Schoon en veilig water is een fundamenteel element van het leven en een essentieel ingrediënt voor elk avontuur. GRAYL stelt reizigers en avonturiers in staat producten te ontwikkelen die hun zelfvoorziening en veilige doorgang bevorderen, waar ze ook gaan.

Van een servet schets in een bar in Seattle tot een groeiende obsessie om de perfecte waterzuiveraar te creëren. GRAYL's eerste kickstarter haalde meer dan 250.000 dollar op van reizigers en avonturiers uit alle hoeken van de wereld.

GRAYL wilde een revolutie teweegbrengen op het gebied van draagbare zuivering en ontwierp in dit proces de meest veelzijdige, snelste en eenvoudig te gebruiken waterzuiveraar ter wereld. Zo kan iedereen veilig drinken, waar ze ook zijn, of het nu uit schetsmatige kranen, hotelputten, troebele rivieren, waterputten of meer is.

GRAYL geeft om de planeet en ze maken hun beloften waar. Ze doneren minimaal 1% van elke verkoop aan goede doelen en non-profitorganisaties.

De voordelen van de GRAYL Geopress Reis Waterfilter

Met GRAYL geniet je van de voordelen van geavanceerde waterfiltratietechnologie. De GRAYL Geopress Reis Waterfilter biedt niet alleen volledige bescherming tegen zware metalen, chemicaliën en andere verontreinigingen, maar levert ook gefilterd water met een snelheid en gemak die ongeëvenaard zijn. De one way valves en ventilatieopeningen zorgen voor een snelle doorstroming, terwijl de eenvoudige filtering je de mogelijkheid geeft om overal veilig te drinken, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Waterfilters van GRAYL

De GRAYL Geopress is het vlaggenschip van GRAYL's waterfilters. Met geavanceerde technologie, waaronder de toevoeging van elektrolyten, biedt het niet alleen een snelle filtering van zware metalen en chemicaliën, maar maakt het ook drinkmix klaar voor onderweg. De duurzame drinkfles, gebruikt voor outdoor activiteiten, wordt jouw betrouwbare metgezel, ongeacht waar je avontuur je brengt. Het assortiment omvat ook kleuren zoals Camo Black, Olive Drap en Coyote Brown, waardoor je niet alleen functionele, maar ook stijlvolle opties hebt.

GRAYL kopen bij Bushpappa

Bij Bushpappa begrijpen we de behoefte aan hoogwaardige uitrusting voor outdoor avonturen. Daarom bieden we met trots een assortiment GRAYL-producten aan. GRAYL kopen bij Bushpappa betekent toegang krijgen tot de nieuwste technologie op het gebied van waterfiltratie. Ontdek de vrijheid om overal te filteren en koop jouw GRAYL bij Bushpappa voor een zorgeloze en verfrissende ervaring, waar je bushcraft avontuur ook naartoe gaat!