• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hultafors

Merken
Hultafors Craftmans Mes HVK
€5,95
+
Hultafors Craftman's knife HVK Bio
€7,99
+
Hultafors Precisiemes PK GH
€11,55 €10,79
+
Hultafors Heavy Duty mes GK
€10,95
+
Hultafors firesteel
€12,99
+
Hultafors Bijl Holster van bruin leer
€19,50
+
Hultafors Trekkers Little Helper
€25,95
+
Hultafors Slijpsteen GS 600/180
€55,49
+
Hultafors Trekkingbijl H 009 SV
€79,95 €72,95
+
Hultafors Trekkingbijl H 006 SV
€74,95
+
Hultafors Hakbijl HY10 - 0,9 SV
€79,95
+
Hultafors Agelsjon Trekkingbijl mini 0,5 Premium Classic
€119,95 €97,90
+
Hultafors Aby 0,7 Premium hakbijl / Forest Axe
€179,95 €99,95
+
Hultafors Qvarfot 0,85 Premium hakbijl / Felling Axe
€128,95
+
Hultafors Classic Trekkingbijl Hultan 0,5 Premium
€129,95
+
Hultafors Ekelund 0,85 jagersbijl / Premium Hunting Axe
€132,95
+
Hultafors Dvardala 0,7 Premium Jacht- en Bosbijl
€159,95
+

Hultafors bijlen en messen

Al duizenden jaren is de bijl meer dan slechts een stuk gereedschap; het is een verlengstuk van de arm geweest, een middel tot overleven en een bron van vrijheid en onafhankelijkheid. Van het kappen van bomen en bouwen van woningen tot het verdedigen tegen en jagen op wild, de bijl heeft de mens geholpen zijn weg te vinden door de ongerepte natuur. Hoewel we tegenwoordig de bijl niet meer nodig hebben om te overleven, speelt deze nog steeds een cruciale rol in zowel dagelijkse praktische taken als in de verrijking van onze vrije tijd in de buitenlucht.

Hultafors Bijlen: Een legacy van Hults Bruk

De bijlen van Hultafors worden met zorg en precisie gesmeed in Hults Bruk, een smederij met meer dan 300 jaar historie in de Hult Valley, gelegen in het zuidoosten van Zweden. Oorspronkelijk gestart in 1697, begon Hults Bruk met het smeden van spijkers voor de scheepsbouw, gevolgd door ijzeren staven, metalen platen, en later ook ankerkettingen en gietstukken. Het vervaardigen van handgereedschap zoals bijlen en schoppen werd snel een belangrijk onderdeel van hun productie, vooral nadat in 1870 bijlen een centraal element van de productie werden.

Hultafors bijlen 

De bijl, als onderdeel van ons cultureel erfgoed, wordt nog steeds geëerd door de smeden van Hults Bruk. Zij spelen een essentiële rol in het behouden van de bijltraditie voor toekomstige generaties en verzekeren dat elke bijlgebruiker de ultieme voldoening en nut ervaart bij het gebruik van hun gereedschap. De combinatie van traditionele technieken en moderne technologie waarborgt dat elke Hultafors bijl niet alleen functioneel is, maar ook een stukje geschiedenis draagt.

Precisie van Hultafors messen

Naast bijlen, biedt Hultafors een breed assortiment aan messen, die met dezelfde toewijding en precisie worden vervaardigd. Deze messen, gemaakt van topkwaliteit Zweeds staal, zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionals als liefhebbers van het buitenleven. Of u nu aan het kamperen bent, hout snijdt of een maaltijd bereidt, de messen van Hultafors bieden betrouwbaarheid en precisie bij elke snede.

Hultafors bijl of mes kopen bij Bushpappa

Bij Bushpappa.nl waarderen we de geschiedenis en het vakmanschap van Hultafors. Ons aanbod aan Hultafors gereedschap weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek onze collectie en ervaar zelf hoe deze gereedschappen uw outdoor activiteiten kunnen transformeren. Met onze deskundige service en snelle levering bent u verzekerd van een uitstekende winkelervaring.