• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KUPILKA

Merken
KUPILKA Firesteel 8, Original
€18,95
+

KUPILKA - ECO VAATWERK & OVERLEVINGSUITRUSTING

Of het nu gaat om een luxe diner of kamperen in extreme omstandigheden, kupilka producten brengt u het Scandinavische outdoorgevoel.

De ecologische reis- en bushcraftbekers, schalen, borden en bestek zijn duurzaam, zelfs als het buiten -30°C is. Ze kunnen gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser worden schoongemaakt wanneer u thuis bent. Geniet van een zonnige barbecue in de namiddag en serveer het eten op Kupilka serviesgoed of ga voor een lange natuurwandeling met een lichte set van Kupilka met alleen de essentiële spullen.

De naam Kupilka is afkomstig uit het oude Karelië. Het beheersen van het perfecte kopje kost tijd. Wist u dat de wortels van Kupilka teruggaan tot 1775?

Onze producten worden gemaakt van ons eigen biomateriaal met EKOenergie. De ecologische voetafdruk van de productie van Kupilka producten en Kareline natuurlijke vezelcomposiet is nul (0 kg CO2-eq). Lees: wij geven om het milieu! De ecologische voetafdruk van de productie van Kupilka producten en Kareline natuurlijke vezelcomposiet is nul (0 kg CO2-eq). Lees: wij geven om het milieu!