• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Leatherman

Merken
Leatherman Wave Plus
€149,95 €139,95
+
Leatherman Wave Plus Black Molle Sheath
€158,95
+
Leatherman Charge Plus
€189,00
+
Leatherman Charge TTI Plus
€259,95 €234,95
+
Dé  Amerikaanse fabrikant van multifunctionele tools waar je op kunt rekenen op het moment dat je ze nodig hebt. Het zijn ingenieus ontworpen producten die allen zijn uitgerust met essentiële middelen om alle uitdagingen aan te gaan.

De mensen bij Leatherman Tool Group zijn allemaal doeners. Elke multifunctionele tool wordt met de hand gemaakt door één van de 700 Leatherman medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar men op kan rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. En dat met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multifunctionele tools geïntroduceerd die verkrijgbaar zijn in maar liefst 82 landen verspreidt over de hele wereld.
 
Ontstaansgeschiedenis
Het is ruim dertig jaar geleden dat Tim Leatherman formeel de Leatherman Tool Group Inc. oprichtte. Tim werd tijdens zijn reis door Europa geïnspireerd om een multifunctionele tang te maken. De oude Fiat 600 die hij in Amsterdam had gekocht vertoonde veel mankementen die niet waren op te lossen met een simpele zakmes. Met zijn getting-things-done mentaliteit heeft hij ook tevergeefs talloze kranen proberen te maken in de low-budget hotels waarin hij verbleef. Bij thuiskomst begon Tim met de ontwikkeling van zijn eerste Leatherman Multi-tool: de PST (Pocket Survival Tool).