• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Messen

Merken
Morakniv Companion Spark diverse kleuren
€36,95 €35,95
+
Mora Companion RVS Outdoormes in diverse kleuren
€16,95
+
Mora Companion Heavy Duty MG
€19,49
+
Casstrom No. 10 Swedish Forest Knife eiken met Firesteel
€158,00
+
Mora Safe
€12,95
+
Njord Oskar Damast Bushcraft
€79,95
+
Casstrom No. 10 Swedish Forest Knife eiken
€132,95
+
Casstrom No. 10 Swedish Forest Knife Curly Birch met Firesteel
€188,95
+
Casstrom No. 10 Swedish Forest Knife Green Micarta met firesteel
€159,95
+
Mora Bushcraft Black Outdoor mes
€49,95
+
Casstrom Lars falt mes Curly Birch
€173,95
+
Morakniv Scout 39 Safe kindermes
€46,95
+
Njord Alviss Scandinavisch Viking mes
€14,95
+
Njord Pelle Puukko
€49,95
+
Mora Classic No.1
€35,95
+
Brusletto Barnekniv Kindermes
€29,95
+
Hultafors Heavy Duty mes GK
€10,55
+
Hultafors Craftmans Mes HVK
€4,95
+
Casstrom Woodsman Knife Bog Oak
€157,00
+
Morakniv Eldris LightDuty Dark Grey
€21,90
+
Njord Bjorn Hunter
€49,95
+
Brusletto Speider Liten Kindermes
€29,95
+
Mora Companion MG Carbon
€12,95
+
Casstrom Safari Mini Hunter - Black - G10
€84,00
+

Het is absolute noodzaak om een goed survival mes te kopen als je gaat bushcraften of survivallen. Takken snijden en hout kappen, craften, vallen zetten, dieren villen, vis fileren, misschien zelfs jagen… allemaal activiteiten waarvoor je outdoor messen of een survival mes moet kopen. Maar het ene survival mes is het andere niet, dus bedenk wat voor lemmet, greep of formaat je prettig vindt voordat je gaat kopen. Het lemmet, van bijvoorbeeld rvs of carbonstaal, is in de regel roestwerend en het mes wordt in vrijwel alle gevallen geleverd met een holster of foedraal, al dan niet van leder.

Welk soort survival mes ga jij kopen?

Bij kan je uit allround bushcraft messen, zakmessen, outdoor messen met firesteels, jachtmessen, en speciale survival messen voor kinderen, met vingerbescherming en/of afgeronde punt kopen. Er zijn verrassend veel kleuren outdoor messen die je kunt kopen, maar de meeste exemplaren hebben een schutkleur als bruin of groen. Voor de handgreep zijn materialen gebruikt als hout en rubber, maar het mes kan ook geheel uit staal bestaan. We leveren uitsluitend topmerken, waaronder Casstrom, Mora, Hultafors en Opinel. Wil je een survival mes, Bushcraft mes of outdoor messen kopen, dan heb je meer dan genoeg keuze in de Bushcraftshop vanBushpappa. We hebben ook houtsnijmessen in ons assortiment, of zoek je nog een vuurslag? Wij hebben alles om te Bushcraften.

Kies jouw bushcraft, survival en outdoor producten uit in onze Bushcraftshop

In de Bushcraftshop van Bushpappa kan je alle hierboven genoemde soorten outdoor messen kopen. We hebben messen in elke prijsklasse, variërend van een kleine tien euro voor een simpel maar effectief zakmes tot ruim 200 euro voor een robuust, hoogwaardig afgewerkt bushcraft mes dat je voor elke situatie kunt gebruiken. Wat je precies nodig hebt hangt natuurlijk helemaal af van het type survivaltocht dat je gaat maken, maar met elk survival mes dat je bij ons kunt kopen zul je met een gerust hart het bos ingaan. We geven je graag persoonlijk en eerlijk advies.

Voor al je vragen neem je contact op via +31621912687  of stuur een e-mail naar [email protected].

Goed om te weten: deelnemers aan cursussen, workshops en activiteiten van Bushpappa, wild-one.be, Outdoorschool.be, Outdoorschool.nl, Livingbynature.nl, bosxp.be, bushcraftwest.be, Outrac.nl, voshaaroutdoor.com krijgen 10% korting in onze Bushcraftshop.