• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verrekijkers

Geen producten gevonden...

Verrekijkers

Als je graag die prachtige bergen in de verte wilt zien, die bijzondere vogel in detail wilt spotten, wilt weten hoe dat stroompje loopt, of je route van veraf goed in beeld wilt hebben, zul je het met je eigen zicht niet redden. Een hulpstuk in de vorm van een verrekijker is dan noodzakelijk. Je hoeft echt geen boswachter te zijn om een verrekijker te hebben, in heel veel situaties heb je er profijt van. Op de camping, bij sportwedstrijden, concerten, een beetje inzoomen is heel vaak welkom. Uiteraard is het ook een ideaal survival of bushcraft item. Met een verrekijker houd je letterlijk het overzicht.

Soorten en merken

In onze webshop bestaat het aanbod verrekijkers voornamelijk uit modellen van het topmerk Barska. De mate van vergroting is het voornaamste verschil hiertussen, variërend van 8 tot 16x. Maar ook het objectief kan in grootte verschillen. Hoewel de meeste exemplaren een objectief van 25 mm hebben, zitten er ook groottes bij van 21 en 32 mm. Hoe groter het objectief, hoe helderder en gedetailleerder, vooral bij weinig licht. Je kunt ook kiezen voor een lekker compacte mono kijker.

Verrekijker kopen

Een outdoor verrekijker koop je gewoon in onze webwinkel. Dan weet je zeker dat je alles tijdens je survival, bushcraft of hiking trip scherp zult zien. We leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige modellen, inclusief vanzelfsprekende accessoires als een draagtas, draagkoord en reinigingsdoek-je. De meeste kijkers hebben fijne rubberen afwerking voor een stevige grip. Een aandachtspunt is misschien nog even het gewicht. Zo is de zwaarste verrekijker bijna drie keer zo zwaar als het lichtste exemplaar. Kan belangrijk zijn.