• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Outdoor Waterfilter

Door een survival waterfilter te kopen ben je vrijwel altijd verzekerd van schoon en veilig drinkwater. Vooral wanneer je vaak in de buitenlucht te vinden bent is zo’n waterfilter natuurlijk ideaal.
Merken
GRAYL Geopress Outdoor Waterfilter diverse kleuren
€109,89
+
GRAYL Ultrapress Waterfilter Purifier
€89,95
+
Grayl Ultralight Outdoor waterfilter Alpine White
€79,95
+
Grayl reserve filter voor Ultrapress en Ultralight
€29,95
+
Grayl Geopress reserve filter
€29,95
+

Survival Waterfilter kopen

Door een waterfilter te kopen ben je vrijwel altijd verzekerd van schoon en veilig drinkwater. Vooral wanneer je vaak in de buitenlucht te vinden bent is zo’n waterfilter natuurlijk ideaal. Wij weten dat er ontzettend veel waterfilters te koop zijn waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen de beste waterfilters te verkopen. De waterfilters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Waarom een survival waterfilter? 

Ten eerste zorgt een outdoor waterfilter ervoor dat je ontzettend veel geld bespaart. Je hoeft namelijk nooit meer flessen water voor eenmalig gebruik te kopen. De survival waterfilter ontlucht de lucht tijdens het zuiveren, beschermt tegen kruisbesmetting, vuil en vervuiling. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een eenhandige hydratatie door een snelstromende drank uitloop. De survival waterfilter zuivert en filtert verontreinigd water in 8 seconden! Dit is maar liefst 5 liter per minuut. Zoals we al zeiden, we bieden alleen de beste waterfilters aan. 

Grayl waterfilter

Wij bieden verschillende soorten waterfilters aan van GRAYL. Hieronder lees je de voordelen, zodat je precies weet welke waterfilter je nodig hebt. 

GRAYL Geopress Waterfilter

Geen enkele andere survival waterfilter tipt aan de snelheid, eenvoud en effectiviteit van de Grayl GeoPress outdoor waterfilter. Deze maakt namelijk in maar liefst 8 seconde 710 ml veilig en schoon drinkwater. De GeoPress beschermt je tegen ziekteverwekkers in het water zoals virussen, bacteriën en chemicaliën. 

GRAYL Ultralight Waterfilter 

De naam zegt het eigenlijk al. Een ontzettend lichte waterfilter van hoge kwaliteit. De GRAYL Ultralight is namelijk dé innovatie op het gebied van survival waterfilters. Deze maakt namelijk gebruik van electro adsorptie, ultrafijn geactiveerd koolstof en met colloïdaal zilver bewerkte zeoliet. Het water hoeft op deze manier na gebruik niet meer gekookt of chemisch bewerkt te worden! 

Daarnaast heeft de GRAYL Ultralight een ontzettend mooi design en wordt ook heel eenvoudig gebruikt als een drinkfles die je heel makkelijk meeneemt tijdens je zware outdoor activiteiten. 

GRAYL Ultrapress Waterfilter Purifier 

Compact en heel eenvoudig in gebruik. De UltraPress past in elke zak van je survival rugzak, vereist geen installatie en maakt schoon gezuiverd drinkwater in 10 seconden. De UltraPress verwijdert alle ziekteverwekkers in water zodat jij nooit meer zonder schoon en veilig drinkwater komt te zitten. Ideaal voor de echte outdoor liefhebber! 

Survival waterfilter kopen bij Bushpappa.nl 

Ben jij op zoek naar een outdoor waterfilter? Dan ben je bij Bushpappa aan het juiste adres! Wij verkopen niet alleen maar survival uitrusting, maar organiseren ook reizen & workshops voor de echte liefhebbers. Wij weten dus als geen ander welke producten je nou écht nodig hebt! 

Bestel jij voor 17:00 nog je outdoor waterfilter? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Heb je vragen omtrent het kopen van een waterfilter of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)621912687